Life

Ce spune fratele Andreei Moromete, Războinica de la Survivor, înaintea episodului special difuzat diseară pe PRO TV: ”Păreau destul de epuizați”

Miercurea trecută, într-un Consiliu șocant, Maria Constantin a devenit prima concurentă eliminată în acest sezon de la Survivor România.
15.01.2023 | 10:02
Ce spune fratele Andreei Moromete Razboinica de la Survivor inaintea episodului special difuzat diseara pe PRO TV Pareau destul de epuizati
Fratele Războinicei Andreea Moromete, dezvăluiri neașteptate înainte de episodul special Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a declarat că simțea că devine tot mai puternică pe traseu, cântăreața nu a primit suficiente voturi de la public și a plecat spre casă. Tot în aceași seară, Gheboasă a anunțat că vrea să se retragă din show deoarece este prea dificil pentru el.

Fratele Războinicei Andreea Moromete, dezvăluiri neașteptate

După ce Faimoșii au pierdut 2 concurenți în doar câteva minute, Daniel Pavel le-a dat celor rămași o veste dură: fiecare echipă a trebuit să facă nominalizări și să trimită în EXIL câte un coleg. În tabăra Faimoșilor a fost ales Ionuț Iftimoaie, iar în cea a Războinicilor, Andreea Moromete.

ADVERTISEMENT

În această seară, de la ora 20:00, PRO TV le aduce telespectatorilor o ediție specială a emisiunii în care vom vedea ce se întâmplă cu cei doi în Exil. Imaginile arătate în promo surprind faptul că Andreea și Ionuț vor avea parte de întâmplări surpriză, în premieră, ba chiar mai mult… vor ajunge și pe traseu!

Până să aflăm despre ce este vorba, Marius, fratele Andreei, care o susține de la depărtare ne-a spus în exclusivitate: ”Nimic surprinzător, schimbările din viața ei fiind unele radicale. Nu am înțeles de cine au fost invadați în Exil… dar fiind cu Iftimoaie, nu ar trebui să-mi fac griji 👊”

ADVERTISEMENT

Tânărul a continuat să comenteze ceea ce a văzut în promo, făcând trimitere și la joc: ”Proba pare una destul de grea și dificilă în contextul în care ea vine din Exil. Păreau destul de epuizați pe parcursul probelor, dar și foarte murdari😅”

Andreea este cea care a câștigat tichetul special de ajuns la Survivor, după ce a participat în rubrica coordonată de Cătălin Măruță în emisiunea lui. Tocmai pentru că a dat totul pentru a avea șansa la competiție, fratele Andreei crede că ea nu va ceda orice ar fi: ”Dat fiind faptul că și-a dorit enorm să ajungă acolo, sper să câștige”.

ADVERTISEMENT

Cum se va descurca Andreea, dar mai ales ce o așteaptă, vom afla în această seară, de la ora 20:00, pe PRO TV!