Life

Cine este Andreea Moromete de la Survivor România. Ce meserie are la bază Războinica de doar 23 de ani

Show-ul Survivor România începe în curând. Să aflăm însă cine sunt concurenții, dar și cu ce se ocupă aceștia, dincolo de competiția de la Pro Tv.
06.01.2023 | 10:30
Cine este Andreea Moromete de la Survivor Romania Ce meserie are la baza Razboinica de doar 23 de ani
Cine este Andreea Moromete, războinica de la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nume interesant de la Survivor România este Andreea Moromete. Tânăra face parte din echipa Războinicilor și a avut mare noroc atunci când a intrat în competiție.

Cine este Andreea Moromete de la Survivor România

Spre deosebire de ceilalți concurenți, Andreea Moromete și-a obținut într-un mod inedit locul la Survivor România. Ea s-a numărat printre cei doi participanți care s-au luptat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru un loc în echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

La final, Andreea Moromete a primit cele mai multe voturi, după cum anunța Cătălin Măruță în urmă cu câteva săptămâni.

Cine este însă Andreea Moromete de la Survivor România? Tânăra are doar 23 de ani, însă are deja planuri mărețe și și-a dorit enorm să ajungă în competiție.

ADVERTISEMENT

Invitată la Pro Tv, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Moromete a dezvăluit că este ofițer de poliție. Pe de altă parte, pe rețelele de socializare, aceasta se prezintă ca fiind instructor de fitness.

Se pare că toate aceste lucruri îi oferă un avantaj destul de mare la Survivor România, având în vedere că tânăra are nevoie de rezistență, dar și de energie pentru a trece probele din competiție.

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi, Andreea Moromete este hotărâtă să plece acasă cu premiul cel mare. Tânăra nu se bazează pe noroc, ci doar pe muncă, după cum povestește chiar ea.

”Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu.

ADVERTISEMENT

Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc”, povestea tânăra în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Ce planuri are Andreea Moromete la Survivor România

Asta nu înseamnă însă că Andreea Moromete nu are și câteva temeri. Aceasta speră ca tot ceea ce se va întâmpla la Survivor România să o ajute să scapă de niște neplăceri din viața ei.

Războinica de la Survivor România își dorește să nu se mai consume și să fie detașată de toate cele din jurul ei.

”Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor”, a dezvăluit Andreea.

Amintim că Survivor România 2023 începe pe 9 ianuarie, de la ora 20:30, la Pro Tv și va fi transmis în fiecare luni, marți, dar și miercuri, începând cu ora 20.30.

Prezentatorul show-ului este tot Daniel Pavel, care este încântat din nou de această experiență. 

ADVERTISEMENT