Life

Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație!

Află ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici dezvăluie personalitățile în funcție de cât măsoară fiecare om.
05.10.2023 | 11:38
Ce spune inaltimea despre tine Mihai Voropchievici dezvaluiri de senzatie
Mihai Voropchievici dezvăluie ce spune înălțimea despre tine. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie ce spune înălțimea despre tine. Ce înseamnă dacă ai peste 1,70 metri sau sub 1,70? Iată câteva lucruri cu totul nebănuite, în exclusivitate pentru FANATIK!

Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici știe!

Dacă ai sub 1,50 m, înseamnă că s-ar putea să fii foarte complexat de înălțimea ta, dar de asemenea te folosești de statura ta, căci esențele tari stau în flacoanele mici.

ADVERTISEMENT

Dacă ai 1,51 m, ești jovial, dar și ciufut câteodată. La 1,52 ești visător și iubitor de aventuri. Dacă ai 1,53 te gândești mereu la bani. 1, 54: faci rabat de la calitate și te mulțumești cu lucruri mărunte. 1,55: ești atras de tot ce înseamnă cultură, te simți extraordinar, îți place să fii în centrul atenției.

Ce spune înălțimea despre tine. 1,56: ești o fire complicată. Faci observații și aduci de multe ori supărări tuturor. De multe ori ești nesuferit, nu te acceptă cei din jur. 1,57: ești iubăreț și atât de încrezător în forța dragostei încât spui că ești cel mai puternic om de pe pământ. La 1,58, ai tact și școala vieții. La 1,60 deja, adori bârfa, tabloidele, citești tot ce e presă de scandal și comentezi viețile altora. La 1,61, ești un om cu suflet mare, mereu dezamăgit de lume.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au 1,65 m înălțime, par sobre, dar nu sunt deloc așa

1,62: ești încăpățânat și perfecționist. 1,63: ești un bun orator. Poți manipula foarte ușor pe cei din jurul tău. 1,64: ești mereu ferm, pe poziții. Nu îți schimbi niciodată părerea. 1,65: pari a fi un ciudat, pari sobru, dar ai un suflet de copil. Alternezi în permanență extremele. 1,66: ești insensibil. Nu pui preț pe lacrimile stoarse ușor a unei persoane din fața ta.

1,67: ai încredere totală în tine. Nici dacă greșești nu te interesează. 1,68: le faci viața un calvar celorlalți cu glumițele tale. Îți place să tachinezi oamenii, dar de multe ori nu ai tact. 1,69: indiferent că ești bărbat sau femeie, ești amantul perfect.

ADVERTISEMENT

1,70: tragi tare pentru realizările tale, dar înduri mult. 1,71: ești un om cu suflet de copil. 1,72: te porți ca un bătrânel când e rost de distracție. 1,73: faci lucruri frumoase când îți pui creierul la lucru. 1,74: surprinzi pe toți din jurul tău cu nebuniile tale. 1,75: ești o fire extrem de miloasă. 1,76: Te visezi șef, director, unul mic, acolo, dar șef. 1,78: ești afurisit, rău de gură, nu scapă nimeni de criticile tale. Apostrofezi pe toată lumea.

La 1,82 m, ești o fire religioasă

Ce spune înălțimea despre tine. 1,79: crezi în bunătatea oamenilor până la proba contrarie. 1,80: îți cunoști standardele, așa că ești puțin cu nasul pe sus. 1,81: știi să apreciezi munca săracului.

ADVERTISEMENT

1,82: ești o fire foarte religioasă și ești înclinat spre spiritualitate. 1,83: cuvântul tău e cea mai puternică armă pe care o ai. 1,84: ești foarte violent, dar nu și fizic, mai mult verbal. 1,85: faci boacăne cu mare lejeritate și te amuzi de tot.

1,86: vrei să crezi că toți văd omul minunat din tine. 1,87: ești extraordinar de materialist. 1,88: ești guraliv. Toți ar vrea să-ți închidă gura dacă ar avea o telecomandă. 1,89: nu crezi în dragoste la prima vedere.

Ce spune înălțimea despre tine. 1,90: pui mare preț pe aspectul tău fizic. Ești narcisist și riști să rămâi singur. Tot ce e peste 1,90 metri, sunteți conștienți de înălțimea voastră, dar sunteți de o blândețe și o bunătate care contrastează cu înălțimea aceasta. Aveți capacitatea de a vă bucura de viață precum niște copii!

ADVERTISEMENT