Life

Ce spune Iuliana Pepene după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alex Roman. Prezentatoarea de la Observator a închis gura tuturor

Iuliana Pepene, mesaj pentru toți curioșii. Ce se întâmplă între ea și Alex Roman, după ce s-a speculat că au pus punct relației.
05.04.2024 | 14:04
Ce spune Iuliana Pepene dupa ce sa zvonit ca sa despartit de Alex Roman Prezentatoarea de la Observator a inchis gura tuturor
Iuliana Pepene a spus adevărul despre relația ei cu Alex Roman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene este prezentă pe micile ecrane de ani de zile. Frumoasa vedetă de la Antena 1 prezintă Observatorul de dimineață, dar publicul a ajuns să o cunoască mai bine după ce a participat la ”America Express”. Fanii sunt din ce în ce mai interesați de viața ei personală, în ciuda faptului că vedetei nu îi place să vorbească deloc despre asta.

Iuliana Pepene și Alex Roman nu s-au despărțit

Iuliana Pepene este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din România. De mai bine de cinci ani de zile, aceasta este în fiecare dimineața la pupitrul știrilor de la Antena 1. Publicul o urmărește cu mare interes la Observator. Însă, la fel de interesat este și de viața ei personală.

ADVERTISEMENT

Deși este în lumina reflectoarelor, Iulianei Pepene nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre relațiile ei. Totuți, în ultima vreme, au apărut fel de fel de speculații cu privire la povestea de dragoste dintre ea și Alex Roman.

În online, au început să circule zvonuri potrivit cărora cei doi îndrăgostiți nu ar mai fi împreună. Pentru că nu i-au mai văzut atât de des împreună, fanii au crezut că prezentatoarea de la Observator a pus punct relației cu Alex Roman.

ADVERTISEMENT

Vestea a circulat cu viteza luminii. Așa cum era de așteptat, a ajuns și la urechile Iulianei. Sătulă să mai audă astfel de informații, Iuliana a decis să posteze adevărul pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea de la Observator este mai fericită ca niciodată

Pe InstaStory, prezentatoarea de la Observator s-a filmat alături de iubitul ei în lift. În acest fel, le-a arătat tuturor că nu a avut loc nicio despărțire între ei. Ba mai mult, în stilul său ironic, Iuliana și-a întrebat partenerul dacă aude cum scârțâie relația dintre ei.

ADVERTISEMENT

”Auzi cum scârțâie balamaua relației noastre?”, a fost replica Iulianei.

Iuliana Pepene și Alex Roman sunt împreună de un an. În tot acest timp, se pare că relația lor a evoluat într-un mod plăcut. Fosta concurentă de la America Express și iubitul ei au fost în vacanțe exotice împreună și au avut suficiente ocazii pentru a se cunoaște.

De fiecare dată când a avut ocazia, Iuliana Pepene a vorbit despre relația ei și a subliniat cât de fericită este alături de Alex Roman. Alex a fost mereu alături de ea, a susținut-o și a reușit să o facă fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că lucrurile merg de minune între ei, Iuliana Pepene nu exclude posibilitatea de a face pasul cel mare. Momentan, jurnalista nu grăbește lucrurile, ci așteaptă ca timpul să decidă totul.

ADVERTISEMENT