Life

Iuliana Pepene a revenit pe micile ecrane. Ce a povestit vedeta despre America Express

Iuliana Pepene s-a întors la pupitrul știrilor de la Antena 1. Ce a mărturisit frumoasa blondină legat de America Express.
18.07.2023 | 15:20
Iuliana Pepene a revenit pe micile ecrane Ce a povestit vedeta despre America Express
Iuliana Pepene s-a întors la pupitrul știrilor de la Antena 1. Ce a mărturisit blondina legat de America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene a revenit pe micile ecrane. Ce a povestit vedeta despre competiția de pe Drumul Soarelui, moderată de Irina Fodor, și care va putea fi urmărită de telespectatori începând din primăvara anului viitor.

Iuliana Pepene s-a întors la pupitrul știrilor de la Antena 1. Ce a mărturisit blondina legat de America Express

Iuliana Pepene s-a întors la pupitrul știrilor de la Antena 1, în dimineața zilei de marți, 18 iulie 2023. Ce a mărturisit blondina legat de America Express ale căror filmări au început în mai și se pare că s-au încheiat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare care a făcut echipă cu colega sa de breaslă Sonia Simionov s-a bucurat să apară pe sticlă, unde a purtat o rochie roz. Machiajul nu a lipsit, moderatoarea declarând că a simțit nevoia să lucreze și să fie activă în online.

A lăsat în social media o poză cu ea ciufulită, dintr-o escală la Amsterdam, precizând că îi este tare dor de casă și de România. Niciodată n-a simțit mai tare lucrul acesta ca până acum. În plus, îmi era dor de muncă.

ADVERTISEMENT

„Las aici o poză cu mine ciufulită, dintr-o escală la Amsterdam. Mi-e dor de casă! Mi-e dor de România.  Țineam să consemnez! N-am simțit niciodată mai tare lucrul acesta! Mi-e dor de muncă…

Și ne vedem dimineața la știri, la Observator Antena 1, pentru că nu mai am niciun fel de răbdare”, a spus Iuliana Pepene pe pagina personală de Instagram. Vedeta a venit cu un bagaj încărcat de amintiri.

ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene, afectată de fusul orar

Iuliana Pepene le-a arătat internauților cum arată ghiozdanul folosit în America Express, despre care spune că are „iz sud-american” și că este plin de „amulete”. Vedeta a mai precizat că este ușor afectată de schimbarea de fus orar.

Prezentatoarea de la Antena 1 s-a plâns de o durere de cap din această cauză. În plus, jurnalista le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje frumoase și de apreciere înainte de a reveni în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

A revenit la civilizație și la rutina zilnică. Iuliana Pepene își începe fiecare dimineață cu o caserolă plină cu afine. În altă ordine de idei, blondina a publicat și o serie de imagini de pe Drumul Soarelui cu locurile și oamenii care au încântat-o.

ADVERTISEMENT