News

Ce spune prima asistentă româncă vaccinată împotriva COVID-19! „A durut”

22.12.2020 | 14:51
Ce spune prima asistenta romanca vaccinata impotriva COVID19 A durut
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă ce spune prima asistentă româncă vaccinată împotriva COVID-19! Femeia lucrează într-o unitate medicală din Marea Britanie. Alina Vintilă este asistent la un spital din Western Trust, Irlanda de Nord.

Aceasta s-a vaccinat la cerere imediat ce a avut posibilitatea. Spune că a făcut-o pentru copilul ei, ca să îl protejeze.

ADVERTISEMENT

”Este o campanie în desfășurare la spitalul la care lucrez, la nivelul Angliei și al Regatului Unit se întâmplă lucrul ăsta, și am ales eu să fiu printre cei care se vaccinează.

Ce spune prima asistentă româncă vaccinată împotriva coronavirusului!

Am sunat, pentru că există un call center special pentru asta, și m-au programat imediat, a doua zi”, a zis femeia pentru Antena 3

ADVERTISEMENT

Alina Vintilă lucrează într-un spital unde ia contact cu persoane infectate. Nu a stat o clipă pe gânduri și a dorit să se imunizeze cât mai repede posibil.

”Da, sunt bolnavi COVID și da, intru în contact cu ei. Am și bolnavi COVID în secția în care lucrez”, a mai zis aceasta despre locul ei de muncă.

ADVERTISEMENT

Românca a transmis că, în Marea Britanie, toate cadrele medicale sunt deschise cu privire la vaccinul anti-COVID și nu există temeri.

”Majoritatea medicilor au vrut să se vaccineze, asistentele medicale sunt puțin mai reticente din ce am observat”, a adăugat femeia

ADVERTISEMENT

Alina Vintilă spune că a durut-o vaccinul. ”Cred că la mine l-au făcut cu un ac bont. A durut.. poate că și metoda de vaccinare a fost cu încetinitorul, nu știu ce să spun.

Eu când fac un vaccin îl fac repede. Dar domnișoara asistentă care mi-a făcut mie vaccinul a mers cu încetinitorul, iar după 15 minute am fost liberă să plec, pentru că nu am avut niciun efect advers. Și nici colegii mei care erau acolo”, a mai zis asistenta care se așteaptă acum la efecte adverse precum durere locală și temperatură. A doua doză a vaccinului va fi făcută în prima jumătate a lunii ianuarie

 

 

ADVERTISEMENT