Life

Ce spune soția lui Corneliu Vadim Tudor despre infidelitățile Tribunului. De ce nu avea acesta niciodată bani la el: „Cred că mă înșela, dar a negat”

Ce a spus soția lui Corneliu Vadim Tudor despre infidelitățile Tribunului. Motivul pentru care acesta nu avea niciodată bani la el.
21.03.2024 | 17:19
Ce spune sotia lui Corneliu Vadim Tudor despre infidelitatile Tribunului De ce nu avea acesta niciodata bani la el Cred ca ma insela dar a negat
Soția lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri despre infidelitățile Tribunului. Sursa foto: Captură YouTube, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Corneliu Vadim Tudor a făcut dezvăluiri despre infidelitățile Tribunului. Cei doi au fost împreună mai bine de trei decenii și căsătoriți timp de 28 de ani.

Soția lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre infidelitățile Tribunului. De ce acesta nu ținea niciodată bani la el

Au trecut mai bine de opt ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, iar văduva Tribunului, Doina Vadim Tudor, a vorbit despre căsnicia celor doi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost căsătoriți din 1987 și până la moartea politicianului. Doina Vadim Tudor a recunoscut că au existat momente în care a simțit că regretatul ei soț i-a fost infidel.

Cu toate că acesta a negat de fiecare dată, văduva Tribunului crede că este posibil ca acesta să fi călcat strâmb. De asemenea, aceasta a recunoscut că, înainte de căsătorie, a avut relații cu mai multe femei.

ADVERTISEMENT

“Cred că da. (n.r. a înșelat-o) Nu știu să spun. Cred. Orice femeie are un simț al ei și simte, dar totdeauna a negat, că sunt nebună, că visez, că sunt geloasă, că sunt geloasă ca o pisică pe gard, mi-a spus.

Mă deranjau câteodată prezențele feminine, dar nu mereu. Înainte de a ne căsători, cred că toate balerinele de prin cluburi au trecut pe la el. A recunoscut, era și frumos”, a spus Doina Vadim Tudor în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Corneliu Vadim Tudor a spus la cine stăteau, de fapt, banii. Aceștia rămâneau la ea sau la garda de corp, deoarece Tribunul dădea toți banii pe care îi avea.

El nu purta niciodată bani la el, banii erau la mine sau la garda de corp sau nu avea deloc. El tot ce avea, dădea. Toate bijuteriile mele și ale fetelor erau vândute pentru a plăti salariile la oameni. Toate bijuteriile mele, tot.

ADVERTISEMENT

Și ca să trăim și noi. Ieșisem la pensie, iar el nu accepta ieșirea asta la pensie. Pentru el însemna bătrânețe”, a adăugat Doina Vadim Tudor.

Doina Vadim Tudor îi simte prezența regretatului ei soț și acum

La opt ani și jumătate de când Corneliu Vadim Tudor a murit, soția sa spune că încă simte prezența acestuia. De multe ori, aceasta îl simte chiar și atunci când merge în casă, spunând că protejează familia.

“Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește”, a explicat aceasta.

Mai mult, după ce fiica lor a fost operată de apendicită, Doina Vadim Tudor spune că a văzut un porumbel alb în baie, atunci când a ajuns acasă, deși geamurile aveau plasă.

ADVERTISEMENT