Life

Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine. Cei născuți marți sunt foarte norocoși

Ce anunță ziua în care ai venit pe lume despre personalitatea ta. Oamenii născuți marți sunt considerați cei mai protejați.
16.11.2023 | 00:31
Ce spune ziua in care teai nascut despre tine Cei nascuti marti sunt foarte norocosi
Ce anunță ziua în care ai venit pe lume despre personalitatea ta. Oamenii născuți marți sunt considerați cei mai protejați. Sursa foto: furnituri.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine. Cei născuți marți sunt foarte norocoși. Fiecare zi din săptămână este reprezentată de un corp ceresc care anunță multe despre omul care ești în momentul de față.

Ce anunță ziua în care ai venit pe lume despre personalitatea ta. Oamenii născuți marți sunt considerați cei mai protejați

Astrologii au dezvăluit ce anunță ziua în care ai venit pe lume despre personalitatea ta. Oamenii născuți marți sunt considerați cei mai protejați. Potrivit cititorilor în stele, cele 7 corpuri cerești au desemnat încă din vechi timpuri simboluri ale zilelor din săptămână.

ADVERTISEMENT

Fiecare zi are un sens cu totul special. Spre exemplu, cei care s-a născut Luni sunt guvernați de Lună și sunt descriși ca fiind sensibili, plini de viață, intuitivi, emoționali și romantici. În plus, sunt predispuși mereu la schimbări de dispoziție.

Mai mult, Luna este cheia pentru viața de acasă, genetică și familie, adică un copil care apare pe pământ în această zi va beneficia de mari satisfacții în acest sens. Adoră sentimentul de securitate și consecvență.

ADVERTISEMENT

Copilul care s-a născut Marți este guvernat de Marte, zeul războiului. Acesta are un spirit de foc, de luptă, și este caracterizat de o dorință mare de independență și o obosesie de a câștiga. Totodată, este descris drept activ, entuziast, energic, curajos și nerăbdător.

Bebelușii care au venit pe lume într-o zi de Miercuri sunt caracterizați de Mercur, zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării. Comunicarea este punctul lor forte, sunt versatili și puțini neglijenți. Au un mesaj de transmis și trebuie să rămână mereu în mișcare, să învețe pentru a prospera.

ADVERTISEMENT

Joi, ziua lui Jupiter, mai este cunoscută și drept ziua lui Thor, zeul mitologic al tunetului. Cei născuți în această zi din săptămână sunt optimiști, geniali, ambițioși, joviali și generoși. Au tendința de a se păcăli singuri.

Cei care au venit pe lume într-o zi de Vineri, guvernată de Venus, sunt muză pentru toți. Aceștia sunt caracterizați drept sociabili, seducători, artiști și uneori dependenți de opiniile altor oameni. Pe de altă parte, pot fi leneși și zadarnici.

ADVERTISEMENT

Ce calități îți aduce ziua în care ai venit pe lume

Sâmbătă este ziua lui Saturn, care e singura planetă care stăpânește două semne zodiacale adiacente. Copilul care vine pe lume în această zi ajunge pe pământ cu o sarcină de rezolvat, este modest, lent și orientat către alte lumi și vieți. Poate fi înțelept, profesionist, practic.

De asemenea, specialiștii mai spun că persoanele de pe această dată sunt individualiste, tipice și preferă să fie singure. Au abilități excelente de organizare și pot fi niște oaspeți foarte interesanți la o ieșire sau la o cină.

Oamenii care s-au născut într-o zi de Duminică, cunoscută ca și Ziua Soarelui, sunt caracterizați de creativitate, mândrie, egocentrism, îndrăzneală. Pot fi gălăgioși și nobili și astrologia arată că sunt niște norocoși.

ADVERTISEMENT