Life

Ce spunea Angela Similea despre Jan Hilgen: ”Mă apostrofa: ce eşti tu? Tu eşti un nimeni…”

Căsnicia Angelei Similea cu Jan Hilgen s-a întins de-a lungul a 17 ani, dar nu a avut numai episoade fericite, potrivit declarațiilor făcute de celebra cântăreață de muzică ușoară.
24.10.2021 | 13:17
Ce spunea Angela Similea despre Jan Hilgen Ma apostrofa ce esti tu Tu esti un nimeni
Angela Similea a povestit necazurile pe care le-a avut în căsnicia cu Jan Hilgen
ADVERTISEMENT

Jan Hilgen, bărbatul care a stat cel mai mult alături de celebra Angela Similea, a încetat duminică din viață, la Spitalul Universitar, unde fusese internat ca urmare a infectării cu Covid, potrivit gandul.info.

Surse medicale au explicat că pacientul avea multiple comorbidități, printre care diabet și hipertensiune. Mai mult, acesta a stat acasă mai bine de o săptămână de la declanșarea bolii, și în cele din urmă soția sa a chemat Salvarea, fiind dus la Spitalul Universitar, notează Gandul.

ADVERTISEMENT

Căsătorit cu Angela Similea vreme de 17 ani, Jan Hilgen s-a despărțit de marea artistă în termeni nu prea cordiali, așa cum povestea chiar interpreta de muzică ușoară în biografia ei.

“Pe Jan l-am cunoscut aici, în ţară, într-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a îndrăgostit fulgerător de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos, ci unul plăcut. Îmi făcea plăcere devotamentul lui, repetatele lui cereri în căsătorie”, își amintea Angela Similea începuturile relației cu Jan.

ADVERTISEMENT

Angela despre Jan: ”Nu l-am considerat niciodată un bărbat frumos!”

”Mi s-a părut un om cinstit… Şi cu toate acestea – mă amuză şi azi – mariajul nostru a fost discutat în termeni contractuali. Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam”, a continuat artista.

“Era curtenitor, multă vreme îndrăgostit, bogat, un om care mi-a «preluat» cu eleganţă prietenii şi colaboratorii cei mai apropiaţi… Lungă vreme a fost o căsătorie reuşită”, a rememorat cântăreaţa în biografia ei.

ADVERTISEMENT

“Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior”, și-a adus aminte afectată Angela Similea.

”N-a putut scăpa de boala asta, băutura!”

”Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…».

ADVERTISEMENT

Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, a povestit Angela Similea.

După divorțul de Jan, Angela Similea s-a recăsătorit cu Victor Surdu

Jan Hilgen (78 de ani) se recăsătorise după divorțul de Angela Similea cu Sanda, o directoare în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică. Cei doi locuiau într-un apartament din cartierul Drumul Taberei.

După divorțul de Jan Hilgen, Angela Similea și-a refăcut viața alături de politicianul Victor Surdu, care a încetat din viață pe 7 aprilie 2011, răpus de un cancer pancreatic la vârsta de 63 de ani.

 

ADVERTISEMENT