Life

Ce spunea Dorian Popa despre viciile sale, fix acum un an, pentru FANATIK: „Nu doresc să dau un exemplu negativ”

Vestea că Dorian Popa ar fi condus sub influența drogurilor este un real șoc pentru comunitatea sa. Ce recunoștea influencerul acum un an?
28.10.2023 | 14:43
Ce spunea Dorian Popa despre viciile sale fix acum un an pentru FANATIK Nu doresc sa dau un exemplu negativ
Dorian Popa, influencer. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost prins, aparent sub influența drogurilor, de către polițiști, la volan, în seara zilei de 28 octombrie 2023, în zona în care locuiește.

Dorian Popa, acum un an, despre viciile sale. Influencerul a recunoscut că mai fumează, din când în când, din cauza stresului

Influencerul a rămas fără permis de conducere și se afla la bordul bolidului său de lux doar în lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost depistat pozitiv la Drugtest, cu canabis, urmând ca acesta să ajungă la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

Până la această oră, Dorian Popa nu a avut nicio reacție publică referitoare la ce s-a întâmplat în seara de 28 octombrie. FANATIK l-a contactat pentru a afla poziția sa cu privire la acest subiect. Nu a răspuns solicitării noastre până acum.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Dorian Popa recunoștea că mai fumează din când în când. Se referea la țigări normale la care apelează ca să combată stresul.

Desemnat cel mai bun influencer al anului 2022, Dorian Popa ne-a spus că nu ar posta niciodată în mediul online filmulețe în care e surprins fumând. Nu dorește să fie un exemplu negativ pentru urmăritorii săi și nu încurajează sub nicio formă acest viciu.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să încurajez așa ceva”

De data asta, însă, se pare că Dorian Popa nu ar fi fumat o simplă țigară, conform informațiilor apărute în spațiul public după ce Poliția l-a oprit și l-a lăsat fără carnet de condus.

„Faptul că uneori mai fumez atunci când sunt stresat, asta ar fi prima chestie (n.red: pe care nu ar publica-o ca și content în social media). Nu vreau să încurajez așa ceva. Nu doresc să dau un exemplu negativ celor care mă apreciază.

ADVERTISEMENT

Apoi, faptul că mai înjur și eu. Niciodată nu o să apar pe YouTube sau Instagram înjurând. Știu că pentru unii a înjura acum este ceva cool. Eu nu vreau să fiu cool prin asta.

Pot să înlocuiesc o înjurătură, de exemplu, cu „Să moară Jaxana” sau cu altceva. Prefer să fiu 99% natural. Acel 1% care poate sunt înjurături să le păstrez pentru mine”, a declarat Dorian Popa, pentru FANATIK, anul trecut.

 

 

ADVERTISEMENT