News

Ce spunea Rareș Bogdan despre George Simion în urmă cu un an. „Profeția” liderului PNL

07.12.2020 | 16:51
Ce spunea Rares Bogdan despre George Simion in urma cu un an Profetia liderului PNL
Rareș Bogdan, laudă pentru George Simion. Foto: Inquam - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan este un alt politician de soi care a crezut fără reținere în potențialul lui George Simion.

Invitat în cadrul unei emisiuni moderate de Rareș Bogdan, pe acea vreme la Realitatea TV, Simion a transmis un puternic mesaj unionist cu Republica Moldova, dar și un mesaj cu tentă anti maghiară.

ADVERTISEMENT

Asemeni lui Traian Băsescu, Rareș Bogdan l-a lăudat pe Simion și i-a urat să ajungă „ministru, europarlamentar sau ce dorește”.

George Simion, liderul AUR, lăudat de Rareș Bogdan

Toată lumea e cu ochii în aceste momente pe partidul AUR, în special pe liderul George Simion. La un miting unionist, după ce Simion fusese legat de jandarmi, Traian Băsescu reacționa extrem de dur pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ticăloşilor sau Julien tu cu ce te ocupi ? În România, liderii celor care au manifestat azi la Bucureşti pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reţinuţi şi băgaţi în dube de jandarmi. Vai de capul vostru, adunătură de ticăloşi trădători de ţară  Slugoilor, ce tare vă doare unionismul! L-aţi ridicat pe George Simion, unul din liderii unioniştilor, ca să faceţi frumos în faţa Germaniei şi a Federaţiei Ruse”, se revolta Băsescu pe Facebook, imediat după incident.

La fel de frumoase cuvinte a găsit și Rareș Bogdan pentru același Simion, cu toate că sub patriotismul liderului AUR se ascunde o evidentă aversiune față de maghiari. „Îl salut pe omul care va rămâne în istorie. Îi doresc să ajungă europarlamentar, parlamentar, ministru, dar el va rămâne foarte mult timp omul cu mâinile ridicate.

ADVERTISEMENT

Am vorbit de Chișinău și Cernăuți, automat privirea mi s-a dus spre dumneavoastră, avem audiență foarte bună peste Prut”, a remarcat Rareș Bogdan.

Invitat de soi la emisiunea lui Rareș Bogdan, Simion a declarat că politicienii care ignoră românii din Harghita și Covasna sunt trădători de țară și de neam.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu, marele apărător al lui Simion

Îi blochează domnul Plahotniuc. Am dorit să facem următorul pas, să anunțăm candidatură independentă. Ne trebuie 100.000 de semnături. Avem nevoie de 3% de voturi, 150.000 de voturi.

Ne este blocată calea de acest număr de semnături imens, în următoarele două luni vom merge pas la pas, în republica Moldova n-am voie să intru. O să rugăm fiecare om măcar să ne dea o semnătură pentru Chișinău, Cernăuți, pentru cei din centrul țării în Harghita și Covasna.

Sunt o categorie mare de români care nu sunt reprezentanți, e o trădare națională, suvernul Pontif va merge la Cluj, la Iași, dar în centrul țării e inadmisibil, pentru ce mai plătim acești oameni dacă nu pot să meargă acolo să reprezinte România”, declara Simion.

Mai mult, înainte de alegerile parlamentare, Rareș Bogdan a dat dovadă că este un vizionar și i-a așezat pe AUR la Guvernare: „Sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR”.

 

ADVERTISEMENT