Life

Ce stil de viață avea Florin Busuioc înainte de infarctul din 2018: „Fumam trei pachete de țigări pe zi”

Florin Busuioc (59 de ani) a vorbit despre stilul de viață pe care îl avea înainte de infarctul suferit în 2018. Actorul obișnuia să fumeze foarte mult.
16.04.2022 | 00:32
Ce stil de viata avea Florin Busuioc inainte de infarctul din 2018 Fumam trei pachete de tigari pe zi
Ce stil de viață avea Florin Busuioc înainte de infarctul din 2018. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

În 2018, Florin Busuioc a traversat momente dificile după ce a făcut un infarct, iar acum și-a amintit de stilul haotic de viață din acea perioadă. Actorul a fost nevoit să facă schimbări de atunci, mai ales că a fost la un pas să-și piardă viața.

Florin Busuioc, despre stilul de viață de dinainte de infarct

Invitat la podcast-ul găzduit de Damian Drăghici, prezentatorul rubricii Meteo de la Știrile Pro TV a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut în 2018.

ADVERTISEMENT

În timpul unui spectacol, Florin Busuioc a suferit un infarct și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a fost salvat de o intervenție chirurgicală.

Pentru a evita astfel de probleme în viitor, actorul a fost nevoit să ducă un stil de viață mai sănătos. Prezentatorul TV obișnuia consume cantități mari de cafea și să fumeze foarte mult înainte de infarct, uneori chiar și trei pachete de țigări pe zi.

ADVERTISEMENT

În plus, era mereu pe drumuri, având spectacole în apropierea Bucureștiului, iar dimineața, la prima oră, prezenta rubrica meteo la Pro TV. Se odihnea foarte puțin, iar epuizarea și-a spus cuvântul.

„M-am lăsat de fumat că n-am mai simțit nevoie. E bine să ai încredere în medici. Înainte, fumam 3 pachete de țigări pe zi, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat!

ADVERTISEMENT

Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam. Am avut o bere în frigider de la un Revelion la altul!”, a povestit Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici. 

Cum a fost salvat Florin Busuioc în 2018

După ce a suferit infarctul, un tânăr i-a aplicat manevrele de prim-ajutor actorului, până la sosirea echipajului medical. Florin Busuioc îi va fi întotdeauna recunoscător pentru că i-a salvat viața.

ADVERTISEMENT

Tatăl tânărului respectiv a murit în brațele lui din cauza unui infarct. El nu a știut ce să facă atunci, așa că a învățat manevrele de prim-ajutor.

„Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: ‘Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!’.

‘Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci’”, a mai spus prezentatorul rubricii meteo.

ADVERTISEMENT