Life

Ce studii are, de fapt, Vica Blochina, faimoasa de la Survivor România 2023. Surpriza e mare

Vica Blochina face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Numele ei este cunoscut deja publicului larg însă sunt câteva detalii neștiute despre aceasta.
10.01.2023 | 16:34
Ce studii are de fapt Vica Blochina faimoasa de la Survivor Romania 2023 Surpriza e mare
Vica Blochina a participat la Survivor România
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România din acest an aduce în prim plan nume consacrate din showbiz-ul românesc și nu numai.

Ce studii are Vica Blochina de la Survivor România 2023

Vica Blochina se numără și ea printre cei care au spus ”Da” provocării Survivor România 2023. Vedeta este extrem de cunoscută în lumea mondenă și a devenit celebră datorită carierei sale de balerină.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat însă în viața Faimoasei de la Survivor România până să cunoască celebritatea? Vica Blochina s-a născut în Lituania, iar o marte parte din viață și-a petrecut-o acolo.

Ulterior însă, vedeta a decis să își urmeze pasiunea și a intrat într-o trupă de balet. Aceasta și-a părăsit și țara natală, iar mai apoi a ajuns în București, unde s-a făcut remarcată datorită clubului Melody.

ADVERTISEMENT

De aici și până la celebritate a fost un singur pas, iar asta o spunea chiar vedeta la un moment dat.

Ce studii are însă Vica Blochina? Faimoasa de la Survivor România povestea că a renunțat la Melody și a plecat în Cipru, unde a studiat turismul.

ADVERTISEMENT

Mai apoi s-a întors în România și a urmat cursurile facultății Universitatea Bioterra, unde și-a definitivat studiile.

”Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studile la Universitatea Bioterra”, a spus Vica Blochina.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina și pasiunea pentru dans

Deși are studii în turism, se pare că acest lucru nu i-a fost de folos, având în vedere că tot dansul i-a rămas în suflet. Vedeta povestea la un moment dat că cea mai mare pasiune a ei a fost dansul și că nu va uita niciodată perioada de debut, care i-a adus mari satisfacții.

De asemenea, tot dansul a fost cel care a ajutat-o să cunoască nume de mare succes din România și de asemenea, i-a oferit fel de fel de experiențe, unele triste, altele mai frumoase.

”Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele.

Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața”, a mai spus Vica Blochina.

Amintim că Faimoasa a primit o ofertă de nerefuzat din partea celor de la Pro Tv, pentru Survivor România 2023. Chiar ea a recunoscut că acesta este și unul dintre motivele pentru care a acceptat întreaga provocare. 

ADVERTISEMENT