Life

Ce studii are Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a promovat Bacalaureatul cu o medie impresionantă

Ce studii are Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces direct. A luat o notă foarte mare la examenul de Bacalaureat!
08.09.2022 | 14:45
Ce studii are Mirela Vaida Prezentatoarea TV a promovat Bacalaureatul cu o medie impresionanta
Ce studii are Mirela Vaida. Cât a luat prezentatoarea de la Acces direct la Bacalaureat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este faimoasa prezentatoare de la Acces direct, dar puțini știu ce studii are aceasta, de fapt. Iată cât a obținut la examenul de Bacalaureat și ce facultate a făcut!

Ce studii are Mirela Vaida. Cât a luat prezentatoarea de la Acces direct la Bacalaureat

Mirela Vaida este o persoană cu multe talent. Acesta este prezentatoare TV, dar și cântăreață și actriță. Totuși, vedeta nu a neglijat niciodată studiile și a avut mereu note mari, dar și dorința de a acumula cunoștințe!

ADVERTISEMENT

Iată ce studii are, de fapt, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct de la Antena 1. Mirela Vaida a urmat un liceu din Iași, anume Liceul de Informatică „Grigore C. Moisil”.

Aceasta a obținut la examenul de bacalaureat o notă foarte mare și a avut media 9,62 și a urmat apoi cursurile unei facultăți.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

Ce medii a avut Mirela Vaida la facultate

Mirela Vaida a mai făcut o a doua facultate și a terminat Dreptul la Universitatea din București. Și la facultate Mirela Vaida a luat note mari și a reușit să termine studiile universitare cu media 9,35.

ADVERTISEMENT

După cele două facultăți pe care le-a terminat, Mirela Vaida a mai făcut și două masterate.

Astfel, pe primul dintre ele, programul de master numit Dreptul Comunității Europene din cadrul Facultății de Drept a Universității București, Mirela Vaida l-a terminat cu media 9,66.

Mirela Vaida a mai făcut un alt master, în Comunicare și Relații publice.

Mirela Vaida se poate lăuda și cu viața ei de familie. Din 2009, ea este fericita soția a lui Alexandru Vaida, celui căruia i-a luat și numele. Aceștia au împreună trei copii.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este și cântăreață, iar cariera ei muzicală este foarte importantă pentru ea. Vedeta scoate mereu piese noi.

Faimoasa prezentatoare este și actriță, ea fiind de nemumărate ori pe scena teatrului de revistă „Constantin Tănase” și este colaborator al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

ADVERTISEMENT