Life

Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express 4. Aceste obiecte aduc bonusuri importante concurenților

Concurenții de la Asia Express 4 trebuie să caute în acest sezon Nestematele Puterii. Acestea le pot decide soarta.
20.09.2021 | 21:23
Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express 4 Aceste obiecte aduc bonusuri importante concurentilor
ADVERTISEMENT

Echipele se întrec în cea de-a treia ediție Asia Express 4 pentru a rămâne în cursă.

Concurenții trebuie să caute Nestematele Puterii, obiecte care le pot decide soarta.

Irina Fodor a explicat ce sunt Nestematele Puterii pietrele prețioase ale împăraților, dar și cum pot fi folosite.

Ce sunt Nestematele Puterii de la Asia Express 4

Primele două zile au pus concurenții în diferite situații extreme, iar unii au avut chiar crize de nervi. Alexandra Ungureanu și Lidia Buble au fost primele care nu și-au putut stăpâni lacrimile. Apoi, a venit și rândul mamei Alexandrei Ungureanu să cedeze nervos.  Toate echipele au întâmpinat probleme la cazare sau la autostopul fără bani.

ADVERTISEMENT

În acest sezon Asia Express 4, echipele sunt în căutarea Nestematelor Puterii. Acestea îi vor ajuta și chiar le pot hotărî soarta în concurs.

Prezentatoarea Irina Fodor a explicat ce sunt Nestematelor Puterii, pietrele prețioase ale împăraților, dar și cum sunt folosite acestea.

ADVERTISEMENT

“Cine le va descoperi va primi bonusuri și puteri ce pot face diferența în ecuația cursei. O astfel de nestemată va fi ascunsă într-un cufăr închis cu cheia, cufărul va călători în rucsacul primei echipe ajunse la mine, iar la finalul cursei pentru ultima șansă vom vedea ce culoare are. Dacă e verde smarald, echipa e salvată. Dacă e roșu rubin, echipa va fi eliminată”, a spus prezentatoarea emisiunii.

Ce s-a întâmplat cu mama Alexandrei Ungureanu

În cea de-a treia zi a început cursa pentru imunitate, după o noapte destul de grea pentru mulți concurenți care nu și-au găsit cazare. Anca Ungureanu, mama Alexandrei, nu s-a mai putut abține și a cedat nervos. Între cele două femei a avut loc un schimb de replici.

ADVERTISEMENT

“-Ce ai, ți-e rău?

-Mă dau cu capul de pereți acum!

-Dar ce se întâmplă, mama? Ți-e rău?

-Nu mi-e rău, te rog să mă lași în pace. Nu-mi mai pune nicio întrebare. Ideile mele s-au înțepenit. Ia decizii și atât cât pot vin după tine. Te rog să taci! Unde ne ducem noi în pustie?

-Păi ne ducem cum ne-am dus în fiecare zi și ne-am descurcat până la urmă”, este dialogul dintre cele două femei.

ADVERTISEMENT

Alexandra s-a speriat destul de rău gândindu-se ca mama sa nu mai poate continua cursa. În final s-au calmat și au pornit la drum gata să facă față tuturor provocărilor.

O problemă de logică le-a dat bătăi de cap concurenților

Concurenții au întâmpinat unele greutăți la problema de logică a lui Aristotel, cu rățuștele. Mihai Petre și Elwira au găsit primii rezolvarea. Ei au fost urmați de Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza. Apoi a urmat încă o problemă…tot de logică.

“Când primești o problemă nu mai ai minte. Nu mai ai logică”, a spus Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT