Life

Ce superstiții ciudate are Simona Halep. Cu ce persoană importantă din viața ei nu vorbește niciodată în timpul unui turneu

Ce superstiții ciudate are Simona Halep înainte de meciuri și turnee. Aceasta evită să vorbească cu o persoană importantă din viața ei.
07.09.2022 | 16:51
Ce superstitii ciudate are Simona Halep Cu ce persoana importanta din viata ei nu vorbeste niciodata in timpul unui turneu
Ce superstiții ciudate are Simona Halep. Foto: Facebook/Simona Halep
ADVERTISEMENT

Ce superstiții au marii sportivi ai lumii. Inclusiv Simona Halep ține cont de anumite superstiții atunci când intră pe teren.

Ce superstiții ciudate are Simona Halep. Le respectă la fiecare meci

Simona Halep este una dintre cele mai mari sportive de la noi din țară, un simbol pentru tenis, dar aceasta respectă cu sfințenie nu numai antrenamentele, ci și unele superstiții.

ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit unele dintre superstițiile de care țin cont marile figuri din tenismul mondial, printre care și Simona Halep.

Simona Halep nu intră niciodată pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul. Aceasta nu ține talismane norocoase.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta are o superstiție care ar putea fi considerată ciudată de către unii, anume că nu vrea să vorbească cu fratele ei în timpul turneului, deloc. Nici nu îi scrie, dar nici nu îi răspunde la telefon.

Simona Halep vorbește doar cu părinții ei în timpul turneelor, dar și cu aceștia puțin – cu mesaje scurte, pentru că crede că în acest fel se va concentra mai bine la jocuri și va putea câștiga.

ADVERTISEMENT

„Simona Halep spune aşa: Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul. Nu port talismane şi nu vorbesc cu fratele meu niciodată. Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon şi nu îi răspund niciodată.

Doar cu mama sau cu tata iau legătura, însă şi în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Aşa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile. E hotărârea mea”, a spus numerologul în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Ce superstiții mai au alți sportivi ai lumii

Și Venus și Serena William aveau propriile superstiții. Spre exemplu, aceasta din urmă era cea care așeza staff-ul și membrii familiei, care nu se puteau mișca nici cu un scaun față de poziția inițială.

Dacă obține o victorie, Serena Williams nu mai schimba ciorapii cu care a câștigat și îi purta până se rupeau.

Roger Federer consideră că cifra opt îi aduce noroc, așa că se înconjoară numai de obiecte în opt exemplare: apă, rachete, prosoape.

ADVERTISEMENT
Tags: