Life

Ce surprize urmează în serialul Clanul, sezonul 4. Șerban Pavlu face dezvăluiri: ”Mai mor personaje”

Care sunt momentele principale din Clanul, sezon 4. Actorul Șerban Pavlu face mai multe declarații despre rolurile din producție.
27.02.2024 | 19:10
Ce surprize urmeaza in serialul Clanul sezonul 4 Serban Pavlu face dezvaluiri Mai mor personaje
Care sunt momentele principale din Clanul, sezon 4. Actorul Șerban Pavlu face mai multe declarații despre rolurile din producție. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce surprize urmează în serialul Clanul, sezonul 4. Șerban Pavlu face dezvăluiri. Vedeta de la Pro TV a dat din casă despre pelicula regizată de Anghel Damian și a mărturisit că „mai mor personaje” în următoarele episoade.

Care sunt momentele principale din Clanul, sezon 4. Actorul Șerban Pavlu face mai multe declarații despre rolurile din producție

Care sunt momentele principale din Clanul, sezon 4, care a început să se difuzeze la Pro TV începând cu data de 19 februarie 2024. Actorul Șerban Pavlu face mai multe declarații despre rolurile din producția care a ajuns la sufletele românilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta de 47 de ani, care îi dă viață comisarului Costoiu a dezvăluit că telespectatorii vor avea parte de foarte multe surprize. Nu știe cum se va încheia serialul, însă are informații despre desfășurarea acțiunii.

„Fiind ultimul cred că s-au pus la punct ultimele aspecte, și din punct de vedere al scenariul, regiei și chiar și actoriei. Încă e mai multă acțiune și mai puțină vorbărie, mai mor personaje.

ADVERTISEMENT

Răsturnările de situație sunt inerente în așa construcție, mor personaje îndrăgite. S-a pus accent mai mult ca oricând pe acțiune în acest sezon. Eu nu știu finalul în momentul acesta, nu știu cum se termină.

Eu am descoperit episod, cu episod. Nu avem cum poate crede lumea de la începutul sezonului toate episoadele, le primim pe parcurs și aflăm și noi”, a declarat Șerban Pavlu pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu, emoționat la premierele filmelor sale

Șerban Pavlu recunoaște că este o persoană care se emoționează frecvent la premierele filmelor în care apare. Foarte multă vreme nici nu a vizionat peliculele în care a jucat, la fel fiind și în cazul spectacolelor de teatru.

A fost foarte critic cu propria persoană și mereu avea palpitații când trebuia să fie în sală la prima vizionare. Prima oară când a fost la o premieră într-un rol mare a ieșit din sală înainte de a se porni acțiunea.

ADVERTISEMENT

„Te vezi așa, ca într-o oglindă, nu suportam asta, eram mult prea critic și pur și simplu aveam palpitații, nu suportam”, a mai adăugat Șerban Pavlu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT