Life

Bombă la Clanul de la Pro TV! Șerban Pavlu revine să dea iama printre interlopi

Debutul celui mai nou sezon al serialului Clanul de la Pro TV aduce răsturnări fantastice de situație, precum și apariția unor noi figuri în poveste.
11.09.2023 | 17:00
Bomba la Clanul de la Pro TV Serban Pavlu revine sa dea iama printre interlopi
Șervan Pavlu - alias Comisarul Costoiu - se întoarce să dea iama printre interlopi / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat care este punctul culminant al debutului celui mai nou sezon al serialului Clanul de la Pro TV. Mai exact, va avea loc o revenire demnă de scenariul din Urzeala Tronurilor. Șerban Pavlu, cel care îl joacă pe Comisarul Costoiu, reapare în serial și complică lucrurile.

Comisarul Costoiu revine în Clanul de la Pro TV

La finalul sezonului trecut, Comisarul Costoiu era împușcat în burtă după ce i-a pus în pericol viața lui Tudor. ”Nu pot să cred! Comisare, spune-mi că nu ai făcut asta! Nu m-ai înregistrat nicăieri ca agent sub acoperire. Eu sunt doar un infractor acum. Atât. N-ai cum să mă mai scoți din asta. Ești blestemul vieții mele, Comisare. M-ai distrus. Mi-ai luat viața și mi-ai aruncat-o la gunoi. Răul absolut, asta ești tu”, era replica care declanșa haosul.

ADVERTISEMENT

Apoi, Comisarul Costoiu, interpretat magistral de Șerban Pavlu, este împușcat în burta. Scena, de un dramatism extrem, îl arată pe actor rănit grav. Doar că, dacă cei din clanurile care i-au pus la cale moartea sperau că au scăpat de el, lucrurile nu sunt atât de ”simple”.

Pentru că, deși a văzut ”lumina” din partea cealaltă, dorința de a trăi și de a-i face să plătească pe mafioți e mai puternică. Iar Comisarul Costoiu a primit a doua șansă la viață. Iar acum, totul depinde de el. Totul depinde de cum își va folosi șansa de a se răzbuna.

ADVERTISEMENT

În acest sezon de Clanul, Comisarul Costoiu își va reveni din comă, dar nu îi va fi deloc ușor. Iar asta pentru că scenariul producției Clanul de la Pro TV îi pregătește noi și noi provocări. Măcar prin apariția unor noi figuri care complică lucrurile din viața personajului jucat de Șerban Pavlu.

Lia Bugnar, rol complex în Clanul

Scenarista serialului Clanul de la Pro TV, Lia Bugnar, își face apariția și în fața camerelor. Ea o va interpreta pe Silvia, soția Comisarului Costoiu, iar apariția ei complică la maximum situația din serialul care, deja, uimește audiențele.

ADVERTISEMENT

Mai mult, complicațiile devin din ce în ce mai serioase odată cu apariția Anei Radu. Actrița care o va juca pe fiica Comisarului Costoiu – Miruna – nu îi va ușura viața personajului făcut de Șerban Pavlu. Ba chiar, pare-se, o va face mai dificilă în fiecare episod.

Ce spunea Șerban Pavlu despre Clanul de la Pro TV

Șerban Pavlu este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. De-a lungul anilor, el a interpretat și rolul principal din Umbre, serial realizat de HBO, producție care s-a bucurat de un succes uriaș în rândul cinefililor. Acolo, spre deosebire de Clanul, actorul juca rolul unui taximetrist legat de lumea interlopă care a ajuns să coordoneze o rețea de crimă organizată.

ADVERTISEMENT

„Clanul este un proiect de anvergură mai mare decât Umbre. E ca și când ai turna niște povești de dragoste în Umbre. În Clanul există, în mod conștient, o privire mai orientată spre public, nu întâmplător”, a explicat Șerban Pavlu, într-un podcast.

Rămâne de văzut dacă, în noul sezon, cel care debutează astăzi, 11 septembrie, la Pro TV, dorința lui Șerban Pavlu cu privire la comisarul Costoiu va fi îndeplinită. ”Mi-ar plăcea să aibă tentația corupției – asta mi-ar plăcea să joc. Pare un tip dur și pur, fără pată și mi se pare că tentația unei acțiuni corupte ar fi wow”, spunea Șerban Pavlu, pentru FANATIK.

”Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? (…) Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați”, spune și Denis Hanganu.

ADVERTISEMENT
Tags: