Life

Ce tradiție nu respectă Daniel Pavel de Revelion. Este păstrată cu sfințenie de mulți români: „O superstiție”

Ce tradiție nu respectă Daniel Pavel de Revelion, deși mulți români o păstrează cu sfințenie an de an. Spune că este doar o superstiție.
31.12.2022 | 11:09
Ce traditie nu respecta Daniel Pavel de Revelion Este pastrata cu sfintenie de multi romani O superstitie
Ce tradiție nu respectă Daniel Pavel de Anul Nou Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, are o tradiție pe care nu o respectă de Revelion.

Ce tradiție nu respectă Daniel Pavel de Anul Nou

Daniel Pavel are o tradiție pe care nu o respectă de Anul Nou, deși aceasta este păstrată cu sfințenie de mulți români.

ADVERTISEMENT

Se spune că pentru a avea un an îmbelșugat și plin de avuții trebuie neapărat să păstrăm sume de bani în buzunar în noaptea dintre ani.

Daniel Pavel nu crede în această superstiție și, mai mult, spune că ori de câte ori a respectat-o i s-a părut că a avut mai puțini bani pe parcursul anului decât atunci când a uitat de această tradiție de Revelion.

ADVERTISEMENT

„O superstiție pe care nu o respect neapărat ține de a avea bani la mine în acea noapte, am văzut că funcționează fix pe dos”, a spus prezentatorul pentru Ego.

Ce mănâncă Daniel Pavel de Revelion

În schimb, ceea ce face Daniel Pavel de la Survivor România an de an de Revelion este să spună o rugăciune și o mantră pentru a elimina toate energiile din anul ce tocmai a trecut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Daniel Pavel pune pe masa de Revelion neapărat pește, o altă tradiție respectată cu sfințenie de mulți români.

„Cu sfințenie, la figurat, dar mai ales la propriu, spun o rugăciune de mulțumire Domnului și o mantră de decuplare de energiile de toate felurile ale anului care se încheie.

ADVERTISEMENT

Culinar, mănânc ceva acvatic, ideal pește, ca să mă mișc super hidrodinamic în anul ce vine”, a mai transmis Daniel Pavel pentru sursa citată.

Daniel Pavel a mai vorbit și despre sărbătorile de iarnă perfecte pentru el.

Cerințele nu sunt mari, deoarece prezentatorul vrea doar să fie înconjurat de toți cei dragi atunci când trece în Noul An.

„Crăciunul și Revelionul ideale pentru mine sunt chiar acestea ale anului 2022 și trecerea spre 2023.

Absolut totul de a la fi cu toți ai mei, familia extinsă, de la băiatul meu și mămica lui, Anca, de la tata, fratele și sora, alături de cumnați și nepoți, și bineînțeles de Ana, iubita mea, și minunații săi părinți”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT