Sport

Ce transfer pregăteşte U Craiova! Joseph Minala, fostul mijlocaş al lui Lazio, a ajuns în Bănie. Reghe confirmă Fanatik: “A venit la noi!” Update exclusiv

U Craiova pregătește câteva transferuri de marcă, iar ultimul jucător ajuns în Bănie pentru negocieri este mijlocașul camerunez Joseph Minala.
Ce transfer pregateste U Craiova Joseph Minala fostul mijlocas al lui Lazio a ajuns in Banie Reghe confirma Fanatik A venit la noi Update exclusiv
U Craiova pregătește câteva transferuri de marcă, iar ultimul jucător ajuns în Bănie pentru negocieri este mijlocașul camerunez Joseph Minala. Sursaă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
21-08-2021
18:37

Laurenţiu Reghecampf confirmă FANATIK: "A venit la noi, vom decide"

Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia anunţată în exclusivitate de FANATIK şi a vorbit despre venirea lui Joseph Minala în Bănie.

“Minala e un jucător care a venit la noi, va sta săptămâna aceasta și vom decide. Să vedem exact nivelul fizic, vom vorbi cu el, dacă poate să ne ajute pe viitor. De ce nu? E un jucător interesant”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş.

FANATIK l-a surprins pe fostul jucător de la Lazio la stadionul Ion Oblemenco, unde a venit să urmărească întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș.

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul african a fost în centrul unui adevărat scandal în urmă cu câțiva ani, fiind acuzat că ar fi mințit în privința vârstei sale.

ADVERTISEMENT

Joseph Minala, aproape de un transfer la U Craiova

După ce l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis pe banca celor de la U Craiova, Laurențiu Reghecampf a spus clar că mai are nevoie de transferuri, iar patronul Mihai Rotaru pare să se conformeze, FANATIK surprinzându-l în Bănie pe Joseph Minala.

transfer U Craiova Joseph Minala

Mijlocașul camerunez a venit să vadă meciul oltenilor cu Gaz Metan Mediaș, iar înainte de începerea întâlnirii s-a întreținut în afara terenului cu Alexandru Mitriță, un alt jucător așteptat cu brațele deschise la Craiova.

ADVERTISEMENT

Joseph Minala a fost legitimat în ultimii 7 ani la Lazio Roma, dar nu a jucat decât trei meciuri pentru formația din capitala Italiei. În rest, el a fost împrumutat rând pe rând la Bari, Latina, Salernitana și Qingdao Huanghai.

Acuzat la 17 ani că ar fi mult mai bătrân

În 2014, când avea doar 17 ani, Joseph Minala a fost acuzat că ar fi mințit în privința vârstei sale și ar fi avut, de fapt, 42 de ani. Cei care i-au adus aceste acuzații s-au bazat în principal pe faptul că jucătorul camerunez are trăsăturile unui om extrem de matur.

ADVERTISEMENT

După o investigație a Federației Italiene de Fotbal s-a dovedit că Minala nu a mințit în privința vârstei sale, dar din nefericire pentru fotbalistul african acest scandal îl urmărește și în ziua de astăzi.

”Am avut mai multe oportunități de a mă transfera, dar acel scandal m-a ținut pe loc. Am avut șansa să merg la PSG, dar n-a fost să fie. Câteodată oamenii ignoră faptul că sunt un jucător bun și iau în calcul doar acea controversă”, spunea fotbalistul în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Povestea impresionantă a lui Minala

În urmă cu trei s-a vehiculat faptul că FCSB, care la acel moment era pregătită de Nicolae Dică, este interesată de aducerea lui Joseph Minala. Informația oferită de presa italiană nu s-a concretizat și fotbalistul camerunez a rămas la Salernitana.

Minala este un jucător puternic, principalul său atu fiind tocmai forţa în duelurile cu adversarii, dar de la acest fizic deosebit i s-au tras toate problemele ulterioare.

La fel ca majoritatea jucatorilor africani, Joseph Minala are o poveste aparte. El a fost abandonat într-o gară de omul care i-a promis că îl va duce la o echipă mare din Italia.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,70 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT