Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce transferuri ar face Universitatea de la FCU Craiova. “Sunt vreo doi-trei!” FANATIK a aflat ce jucător i-a suflat Mititelu lui Rotaru în vară. Exclusiv

Sorin Cârțu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că și-ar dori câțiva jucători de la rivala FCU. Cu unul chiar au fost discuții, iar FANATIK a aflat cine este.
05.12.2022 | 12:55
Ce transferuri ar face Universitatea de la FCU Craiova Sunt vreo doitrei FANATIK a aflat ce jucator ia suflat Mititelu lui Rotaru in vara Exclusiv
Sorin Cârțu a vorbit despre jucătorii pe care i-ar vrea la FCU Craiova 1948. FANATIK a aflat cine este jucătorul care a fost dorit de Universitatea, Sursă foto; Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut pentru prima dată în fața rivalei FCU Craiova 1948, scor 0-2, iar Sorin Cârțu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Mirel Rădoi la echipă, dar și despre adversara din derby.

Sorin Cârțu recunoaște că sunt câțiva jucători pe care i-ar vrea de la FC U Craiova 1948: “Pe unul am avut posibilitatea să îl luăm la Universitatea”

Cârțu a recunoscut că FCU Craiova 1948 are un lot care i-ar permite să se claseze mult mai sus în SuperLiga și chiar a admis că sunt doi sau trei jucători pe care i-ar dori de la echipa lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să compar cele două echipe, dar ei oricum nu sunt echipă de retrogradare. Sunt peste unii care chiar speră la play-off. Aș lua vreo doi jucători de la ei (n.r. – de la FCU Craiova 1948). Dar nu mai spun.

Sunt jucători interesanți pe acolo, vreo doi sau trei. Pot să spun că unul joacă foarte bine pe la ei și am avut noi posibilitatea să îl luăm și s-au așteptat alte soluții. S-a dorit altceva”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Andre Duarte, fundaș central, este jucătorul despre care vorbește Sorin Cârțu. A fost propus la Universitatea înainte de a ajunge la FCU Craiova

FANATIK a aflat care este jucătorul despre care vorbește Sorin Cârțu, pe care însă a refuzat să îl nominalizeze. Este vorba despre fundașul central Andre Duarte, care a fost intergralist la FCU Craiova 1948 în partida de sâmbătă.

Andre Duarte a ajuns la FCU Craiova în vara acestui an, după ce își încheiase contractul cu Estrela Amadora, din Portugalia. Înainte de a se înțelege cu FCU, Duarte a fost propus de impresarii săi și la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În vară, Universitatea Craiova se afla în căutarea unui fundaș central și a avut mai multe variante. Andre Duarte a fost printre jucătorii propuși la formația lui Mihai Rotaru. Dar conducerea Universității a ezitat. Iar Adrian Mititelu s-a mișcat mai repede și l-a luat pe fundașul portughez. CS Universitatea s-a reorientatat spre un alt fotbalist din campionatul Portugaliei pentru postul de fundaș central, brazilianul Raul Silva. Transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Acesta a venit liber de contract după despărțirea de Braga.

Andre Duarte, integralist în toate cele 19 partide din SuperLiga ale FCU Craiova în acest sezon. Cât a jucat Raul Silva, jucătorul ales de Universitatea

Andre Duarte, 25 de ani, cotat la 450.000 de euro conform Transferkmarkt, este jucător de bază la FCU Craiova 1948. A fost integralist în toate cele 19 partide disputate de formația sa în SuperLiga. Are și o pasă decisivă, în partida contra celor de la FCSB, pe Arena Națională, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Raul Silva, 33 de ani, este cotat la 1 milion de euro conform Transfermarkt. A jucat 9 partide în acest sezon de SuperLiga pentru Universitatea Craiova. Are o pasă decisivă într-o partidă cu CS Mioveni. A fost integralist în toate cele 6 meciuri jucate de Craiova în Conference League și chiar a marcat de două ori, cu Vllaznia și Lugansk.

ADVERTISEMENT
Tags: