Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce trebuie să facă Burcă pentru a scoate Dinamo din criză: „Gata cu discursul ăsta! Nu mai merge cu lugu-lugu!”

Giani Kiriţă este de părere că Ovidiu Burcă ar trebui să schimbe tonul vis-a-vis de jucători, având în vedere că Dinamo se afundă din ce în ce mai mult în SuperLiga.
24.11.2023 | 23:17
Ce trebuie sa faca Burca pentru a scoate Dinamo din criza Gata cu discursul asta Nu mai merge cu lugulugu
Ce trebuie să facă Burcă pentru a scoate Dinamo din criză: „Gata cu discursul ăsta! Nu mai merge cu lugu-lugu!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, cu roş-albaştrii fiind mari favoriţi în acest duel. “Câinii” sunt penultimii în SuperLiga şi speră ca o victorie în derby să dea tonul revirimentului în campionat.

Ce trebuie să facă Burcă pentru a scoate Dinamo din criză: “Nu mai merge cu lugu-lugu!”

Giani Kiriţă a explicat la FANATIK SUPERLIGAOvidiu Burcă trebuie să îşi schimbe discursul în vestiar pentru că nu mai merge cu un mesaj prin care să ia presiunea de pe umerii jucătorilor:

ADVERTISEMENT

“A mers în Liga 2 cu mângâieri, a format echipa aia, au prins culoar bun, a mers foarte bine. Dar Liga 1 e diferită, o spun în continuare. Doar prin disciplină şi muncă, atât. Nu trebuie şi nu mai merge cu lugu-lugu.

Vai că să facem ceva frumos… facem ceva frumos cu multă muncă. Au promovat din Liga a doua. Să o lăsăm, că deja vorbim din Liga 1. Au început fără presiune, când Dinamo nu avea nimic.

ADVERTISEMENT

“Suntem Dinamo, capul în pământ. Muncă, disciplină şi respect”

Când vii în prima ligă şi te bat toţi, haideţi să lăsăm capul în pământ şi să muncim, să aducem punct sau puncte. Nu Liga 2, că nu am ce să fac acolo. Ai venit în Liga 1, gata cu frumosul.

Că vin ăştia şi ne dau cu terenul în cap. Gata cu fotbalul şampanie, cu alte declaraţii. Gata discursul ăsta. Suntem Dinamo, capul în pământ. Muncă, disciplină şi respect, să aducem puncte ca să rămânem în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Nu avioane, declaraţii că peste 3 ani construim şi ne batem la titlu. Au greşit şi uite unde am ajuns. Deocamdată lucrăm cu materialul clientului. Ai jucătorii ăştia, trebuie să scoţi maximum.

“Ce ai de pierdut dacă schimbi atitudinea?”

Când ai început campionatul, ăsta trebuia să fie discursul: «Suntem aici. Trebuie să luăm punct, puncte ca să rămânem în Liga 1.» Propune un fotbal frumos, construim, dar nu te ajută la nimic. Eşti aproape de Liga 2.

ADVERTISEMENT

Burcă ar trebui să îşi schimbe atitudinea, că suntem la Liga 2. Ar trebui să înţeleagă că acest discurs nu îl ajută pe viitor. Ce ai de pierdut dacă schimbi atitudinea? Că eşti în subsol.

Eu îi văd de Liga 1 dar ei trebuie uniţi, disciplinaţi. Ei nu au lider. Antrenorul le spune, dar pe un ton frumos. Schimbă tonul”, a spus Giani Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce trebuie să facă Burcă pentru a scoate Dinamo din criză

ADVERTISEMENT