Life

Ce trebuie să faci, de fapt, când e lună plină. Momentul nu trebuie ratat

 Cum să te comporți când pe cer este lună plină. Momentul nu trebuie ratat. Cât de mult te poate influența un astfel de moment?
19.01.2024 | 23:45
Ce trebuie sa faci de fapt cand e luna plina Momentul nu trebuie ratat
Ce spun astrologii despre luna plină. Sursa foto: Meteo & Radar
ADVERTISEMENT

O dată la un interval de 28-30 de zile, vedem pe cerul înnoptat lună plină. Mulți credem despre un astfel de moment că ne influențează negativ viețile: certuri, necazuri în familie, stări neplăcute de dispoziție sau că scoate la suprafață spiritele rele. Este oare adevărat? Ce spun astrologii?

Ce semnifică luna plină și cum trebuie să ne comportăm într-un astfel de moment

Luna plină are o dimensiune mai mare decât cea obișnuită și luminează pe tot parcursul nopții. O privim cu stupoare când o observăm și apare întrebarea dacă aduce schimbări în viețile noastre. Potrivit specialiștilor, luna plină există o dată la 28-30 de zile, fiindcă atunci este într-o perfectă opoziție cu soarele față de Pământ.

ADVERTISEMENT

În perspectiva anumitor persoane, luna este plină fiindcă soarele o luminează complet. Astrologii spun că luna plină își pune amprenta asupra zodiilor din horoscop, dar nu neapărat într-un mod negativ. Depinde și de modul cum încerci să o ”abordezi”. Nu ar strica, de exemplu, să o întâmpini cu o petrecere, potrivit purewow.com

Luna plină determină nativii și să fie deschiși, să scape de energiile negative și să privească într-un mod pozitiv spre viitor. Totodată, într-o asemenea perioadă ai face bine și dacă ai merge la o întâlnire cu o persoană care te-a invitat în oraș, fiindcă se pot lega sentimente profunde și se poate începe o relație de durată sau pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Luna plină creează suflete pereche

Sufletele pereche se găsesc foarte bine când afară este lună plină. Așadar, nu rata clipa dacă ești în căutarea sortitului. De asemenea, cum luna plină prevestește noutăți, începe măcar un lucru din lista de obiective, precum mersul la sală. Te va impulsiona să nu renunți la el.

Nu te sfii să iei decizii pripite sau să-ți ieși din zona de confort când vezi luna plină. Nu în ultimul rând, este o ocazie potrivită de a cerceta în interiorul tău și de a-ți analiza faptele. Poți afla mai bine ce te supără, care este motivul și ce poți face pentru a fi fericit.

ADVERTISEMENT

Conexiunea cu sinele interior este recomandă de către astrologi de luna plină. Te vei simți descărcat de toate energiile toxice acumulate și te vei încărca cu o forță foarte mare de muncă pentru scopul tău în viață. Vei avea senzația că poți ridica munții din loc.

Dacă ți-am stârnit interesul față de luna plină, află că următoarea va fi pe 25 ianuarie, după care se va produce pe 24 februarie, iată de Dragobete. Vei avea un motiv în plus pentru care îți poți regla conturile cu partenerul de cuplu, dacă relația voastră nu mai funcționează atât de bine.

ADVERTISEMENT

După 24 februarie, luna plină se va mai afișa pe 23 aprilie, după care pe 21 iunie, 19 august, 17 septembrie, 17 octombrie, iar ultimele două luni din 2024 le va încheia tot în date similare, respectiv pe 15 noiembrie și pe 15 decembrie. Rămâne de văzut, așadar, ce schimbări va aduce.

ADVERTISEMENT