Life

Ce trebuie să faci mereu dimineața ca să-ți meargă bine toată ziua. Mihai Voropchievici spune că aduce mare noroc în viața ta

Ce trebuie să faci mereu dimineața, ca să-ți meargă bine toată ziua? Mihai Voropchievici vine cu un sfat important care aduce și noroc în viață.
06.02.2024 | 21:24
Ce trebuie sa faci mereu dimineata ca sati mearga bine toata ziua Mihai Voropchievici spune ca aduce mare noroc in viata ta
Ce trebuie să faci mereu dimineața, ca să-ți meargă bine toată ziua. Sursă foto: ASTROFANATIK, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a spus ce e bine să faci dimineața ca să îți meargă bine toată ziua. Dacă incluzi acest obicei în rutina ta zilnică, nu doar că îți oferă o stare bună, dar aduce și mare noroc în viața ta.

Ce trebuie să faci mereu dimineața, ca să-ți meargă bine toată ziua

Știai că modul în care te trezești dimineața îți poate influența întreaga zi? Dacă te trezești nervos, trist, sau ceva mai agitat, orice s-ar întâmpla pe timp de zi, s-ar putea să nu te mai intereseze deloc.

ADVERTISEMENT

Dacă faci acest lucru dimineața, însă, o să îți meargă bine toată ziua spune Mihai Voropchievici. Este vorba despre un exercițiu care îți promite practic o zi bună, dar și optimistă.

Trebuie doar să rostești o frază dimineața și o să îți meargă bine toată ziua, după cum menționează Mihai Voropchievici. Elimini energia negativă, atragi norocul în viața ta și de asemenea, vei vedea că lucrurile merg altfel.

ADVERTISEMENT

Și nu trebui să rostești aceste cuvinte doar dimineața. Mihai Voropchievici spune că și dacă avem niște timp liber pe parcursul zilei le putem repeta, dar și seara înainte de culcare.

Mihai Voropchievici spune că aduce mare noroc în viața ta

„Ca să îți programezi subconștientul la o stare de fericire spui așa: „Cu fiecare zi ce trece mă simt din ce în ce mai bine”. Trebuie să spui în fiecare dimineață când te trezești de 20 de ori, în cursul zilei când ai puțin timp liber să repeți, seara la culcare repetă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Iată deci că poți să faci singur ceva ca să îți meargă bine toată ziua. Fără să vrei o să atragi energia pozitivă în viața ta, dar și norocul, astfel că nu trebuie să te temi de eșecuri pe tot parcursul zilei.

Iar pentru o stare de bine, medicul Vlad Ciurea ne recomandă să adoptăm noi obiceiuri dimineața de asemenea. Primul dintre el ar fi să deschidem geamul larg imediat cum ne trezim. Următorul pas este să bem un pahar cu apă pe stomacul gol.

ADVERTISEMENT

De abia în momentul în care organismul nostru este hidratat, putem să ne ocupăm de igiena personală. De asemenea, prima masă ar trebui să nu fie imediat după ce ne-am trezit, mai recomandă specialiștii.

ADVERTISEMENT