Life

Ce tunsori și nuanțe se poartă în sezonul toamnă – iarnă. Hair stylist-ul Adrian Perjovschi: “Culoarea anului 2023 este digital lavanda”

Sezonul toamnă-iarnă vine cu noi tendințe în materie de culoare, tunsori și coafuri. Adrian Perjovschi ne oferă tipsuri pentru un look mereu fresh.
03.10.2022 | 18:41
Ce tunsori si nuante se poarta in sezonul toamna  iarna Hair stylistul Adrian Perjovschi Culoarea anului 2023 este digital lavanda
Ce tunsori se poartă în sezonul toamnă - iarnă. Hair-stylistul Adrian Perjovschi dezvăluie tendițele 2022-2023
ADVERTISEMENT

Adrian Perjovschi dezvăluie, exclusiv pentru FANATIK.RO, care sunt tendințele în materie de coafuri, tunsori și culoare, în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023.

Tendințele sezonului toamnă-iarnă 2022-2023, în materie de hairstyle

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, are peste 20 de ani de experiență în domeniu frumuseții. Este recunoscut pentru transformările radicale de look pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru Mirela Vaida, Sore, Vlăduța Lupău și alte vedete din lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Tunsorile, culorile și coafurile anului 2023 au indicații precise la nivel mondial, însă pun în prim plan îngrijirea constantă și profesională, versatilitatea, adaptarea la vreme, la condiții și la evenimente.

Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Ce tunsori și nuanțe de păr se poartă

Hair-stylist-ul mai subliniază că refresh-ul constant al look-ului și îngrijirea permanentă sunt mult mai importante, dincolo de culorile, tunsorile, coafurile și trendurile anului 2023.

ADVERTISEMENT

– Cum va arăta 2023 pe zona de hair-styling?

2023 va arăta foarte colorat, feminin, versatil și divers, lună de lună. Ca styling, tendințele sunt spre natural, cu bucle foarte lejere, cu păr drept, lucios și mult volum.

Tendințele sezonul toamnă - iarnă
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Look cu bucle foarte lejere, cu păr drept, lucios.

Ce tunsori și nuanțe se poartă în sezonul toamnă – iarnă

– Ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă în materie de culori?

Culoarea anului 2023 este digital lavanda, se poartă nuanțele aprinse, dar în același timp și în contrast, se poartă în continuare balayage-ul, în tehnica Mounir. Se poartă culorile mai închise, culorile de toamnă, revin roșurile care se combină foarte bine cu nuanțe de mov, cu arămiu-teracotă, cu roșu intens, culori de toamnă, dar se poartă și nuanțele pământii cu reflexe de kaki și blondurile cu reflexe reci de iarnă.

ADVERTISEMENT
Tendințele sezonul toamnă - iarnă 2022-2023
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Nuanță de blond cu reflexe reci de iarnă.

– Ce recomanzi pe partea de tunsori? Scurt sau lung?

Ca și tunsoare, avem mai multe preferințe, bobul scurt sau pixie, dar se poartă și părul lung, fie că e tuns în layers, fie că este tuns pe drept. Merge accesorizat dacă e foarte lung cu courtain bangs, mai ales că tunsoarea în scări revine la modă pentru că generează mult volum.

Pentru toamnă-iarnă, revin bretoanele, fie că sunt curtain bangs sau bretoanele drepte deasupra sprâncenelor sau la nivelul sprâncenelor.

ADVERTISEMENT
Tendințele sezonul toamnă - iarnă 2022-2023
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Tunsoare cu breton drept deasupra sprâncenelor.

Revin tendințele retro cu volum, tunsori și coafuri feminine, tunsoarea pixie, cu breton lung, texturizat, nuanțele de blond, cu reflex rece nisipiu, dar și cele roșcate de toamnă, de la arămiu, roșcat și chiar mov, cu toate variațiunile sale.

Hair-stylist-ul Adrian Perjovschi dezvăluie tendițele 2022-2023 pentru ziua nunții

– Pentru cea mai importantă zi din viața unei femei, ce coafuri se poartă?

Pentru cea mai importantă zi din viața unei femei se alege o coafură care să se potrivească cu rochia, cu conceptul evenimentului și cu locația, dar și cu lungimea părului.

Dacă este un păr mediu, se poate coafa cu bucle lejere sau ușor prins. Dacă este păr lung, se poate lăsa desfăcut sau se poate prinde într-un coc în funcție de rochie, coc care poate fi elegant sau ușor desfăcut, puțin ciufulit, cu aspectul acela dezordonat, însă ordonat de fapt.

Tendințele sezonul toamnă - iarnă 2022-2023
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Păr mediu coafat cu bucle lejere

Coafurile de mireasă sunt timeless, ele, de cele mai multe ori, nu țin cont de vremuri sau de trenduri revoluționare. Miresele aleg de obicei coafuri clasice care, privite în fotografii peste ani, să transmită aceeași eleganță ca în ziua nunții și să completeze look-ul total al miresei.

Tendințele sezonul toamnă - iarnă 2022-2023
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Coafură clasică.

Cel mai potrivit mod pentru a da un accent de eleganță sau de strălucire unei coafuri cu păr prins este accesorizarea. Se pot folosi pentru accesorizare bijuterii de păr sub formă de tiară, de agrafe cu tot felul de perle sau cristale, cu bențițe, cu pietre prețioase sau tot felul de funde din materiale sofisticate.

Tips-uri de îngrijire a părului

– Ce trebuie să evităm atunci când vine vorba de îngrijirea părului?

Pentru sănătatea și aspectul strălucitor al părului, trebuie să evităm vopsitul sau decoloratul acasă, supracoafatul cu produse care nu fac bine părului sau care nu sunt recomandate particularităților firului de păr sau folosirea unor ustensile cu temperatură greșită pentru păr.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică și Corina Sucarov
Tendințele sezonul toamnă – iarnă 2022-2023. Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, și Corina Sucarov, modele pentru shooting-eveniment al lui Adrian Perjovschi.

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experți au realizat un shooting-eveniment, denumit Beauty Trends Calendar 2023, cu 12 modele ce întruchipează, în viziunea și cu recomandarea stiliștilor, cele 12 luni ale anului viitor, fotografiate de celebrul Marius Bărăgan. Printre modele s-a aflat și fiul lui Ștefan Bănică jr., Radu Ștefan.

ADVERTISEMENT
Tags: