Life

Celebră prezentatoare tv, fascinată de Radu Drăgușin: „Un impact enorm”

Radu Drăgușin are tot mai mulți fani de când s-a transferat la Tottenham! O divă tv din România crede că fotbalistul va ajunge printre cei mai mari!
29.01.2024 | 14:00
Celebra prezentatoare tv fascinata de Radu Dragusin Un impact enorm
Radu Drăgușin a fascinat o divă tv din România. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin e pe buzele tuturor mai ales de când a fost transferat la echipa Tottenham, în Anglia. Una din divele tv din România, fosta prezentatoare a știrilor din sport de la Prima TV, ne-a mărturisit că e fascinată de sportiv și că îi prevede un viitor strălucit în carieră!

Diva tv din România fascinată de Radu Drăgușin. Alexandra Anastasescu de la Prima TV, interviu exclusiv

Alexandra Anastasescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre viața personală, dar și provocările din televiziune. Prezentatoarea Flash Monden, cea care a înlocuit-o pe Diana Bart la cârma emisiunii, a vorbit puțin și despre Radu Drăgușin, având pentru o scurtă vreme tangență cu sportul-rege strict ca prezentatoare de știri.

ADVERTISEMENT

Anastasescu ne-a spus, printre altele, că ea se simte foarte bine în lumina reflectoarelor, în ciuda faptului că se spune că lumea mondenă, plină de divete, este una extrem de dură. Pentru ea, lucrurile stau fix pe dos! Se simte ca peștele-n apă!

Alexandra recunoaște presiunea din lumea mondenă

Te supără ceva din lumea asta mondenă? Se zice că e una destul de dură, deși din afară totul pare glamouros!

ADVERTISEMENT

–  Din perspectiva mea, nu consider că este o lume dură, ci poate doar un domeniu cu un grad mai mare de competitivitate. Este, într-adevăr, o presiune destul de mare să fii mereu în trend, să te menții acolo, sus, la cel mai înalt nivel.

Începi să prinzi rădăcini în tv. Ai prezentat știrile din sport, iar acum te ocupi de mondenități. Ce alte formate tv crezi că ți s-ar potrivi?

ADVERTISEMENT

–  Sincer? În momentul de față sunt foarte mulțumită cu Flash Monden. E clar că acest format, cel de divertisment, mi se potrivește mult mai bine decât cel al știrilor, unde am activat opt ani. Nu spun niciodată niciodată, așa că dacă viața îmi va aduce alte variante, le voi analiza cu atenție. Îmi plac provocările, îmi place să devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Sunt o persoană destul de perfecționistă.

Ce prietenii ai în lumea vedetelor?

–  Sunt o persoană destul de sociabilă, prietenoasă, foarte comunicativă. În concluzie, cred că pot fi prietenă cu toată lumea, indiferent de nume.

ADVERTISEMENT

Vedeta Prima TV, despre operațiile estetice. La ce intervenție a apelat

Ai avut vreodată vreo peripeție de neuitat de pe la vreun eveniment monden?

–  Sincer, până acum nu și nici nu sper să am vreodată! (râde)

Ce intervenții estetice ai? Cum vezi frumusețea pe muchie de cuțit?

–  Consider că orice femeie ar trebui să facă îmbunătățirea pe care și-o dorește, atâta timp cât este finuță și de bun simț. Eu am optat, acum mulți ani, pentru implantul mamar.

Ce faci dacă dispare televiziune? Din ce o să-ți câștigi existența? Ai vreun plan de back-up?

–  În trecut, am avut propria agenție imobiliară, deci cu siguranță m-aș întoarce în acest domeniu. Prefer încă televiziunea. E marea mea pasiune.

Alexandra Anastasescu speră ca Radu Drăgușin să ajungă la fel de faimos ca Messi sau Ronaldo: „O să aibă un impact enorm”

Ca fostă prezentatoare de sport, ce poți să ne zici de fenomenul Radu Drăgușin? Ce viitor crezi că îl așteaptă pe starul Naționalei?

Alexandra Anastasescu, despre Radu Drăgșin: –  Aici, cu siguranță colegii mei de la sport ți-ar putea da un răspuns mai amplu, mai complex. Pot spune că da, este un fenomen! Cu siguranță transferul său o să aibă un impact enorm pentru fotbalul românesc și Doamne-ajută să ajungă la fel de celebru ca marii fotbaliști ai lumii, să le oferim telespectatorilor Prima TV și Prima Sport meciuri senzaționale și știri despre toate reușitele sale.

Ce te-a impresionat cel mai mult la persoanele din lumea sportului cu care ai luat contact de-a lungul timpului?

–  Într-adevăr, în anii în care am prezentat știrile din sport am cunoscut foarte mulți sportivi și pot să zic că fiecare e special în felul său. Toți te impresionează, cu prezența, în primul rând, dar mai ales cu profesionalismul de care au dat dovadă. La mijloc e vorba de multă muncă și devotament. E evident că nu poți face performanță decât prin multă muncă, perseverență și sacrificii.

alexandra anastasescu
Alexandra Anastasescu, prezentatoare Prima TV. Foto: Instagram

Motivul pentru care ar divorța Anastasescu

Ultima dată când am vorbit ne-ai zis că ai o relație excelentă cu soțul tău. Totuși, ce nu i-ai putea ierta? Ce ar duce la divorț imediat?

–  Consider că cel mai important lucru în orice relație este respectul. Poate că sună a ceva banal, standardizat, dar eu cred cu tărie că dacă acest lucru lipsește, o relație se poate destrăma într-o clipă.

În final, zi-mi două defecte și două calități pe care le ai, ceva ce nu am remarcat la tine până acum! Ce ai repara la tine?

–  Asta e cam dificil să-ți spun. Cred că fiecare om se consideră într-un fel, dar este văzut cu totul altfel de ceilalți. Cred despre mine că sunt un om corect și empatic. Cât despre defecte… Cei din jur îmi spun că sunt prea exigentă, perfecționistă. Deși acestea ar trebui să fie niște calități, uneori îți îngreunează foarte tare viața. De reparat? Încrederea în oameni. Aici trebuie să mai lucrez, să înțeleg că oamenii sunt de cele mai multe ori egoiști și își văd propriul interes. Găsești destul de des oameni în adevăratul sens al cuvântului.

 

ADVERTISEMENT