Life

Ce vedete apar în noua mega-producție Pro Tv! Nume grele joacă în serialul Groapa! Video exclusiv

Cel mai nou serial de la Pro Tv adună vedete de talie internațională. Ce nume grele fac parte din producție și din distribuția serialului.
15.06.2023 | 13:15
Ce vedete apar in noua megaproductie Pro Tv Nume grele joaca in serialul Groapa Video exclusiv
Filmari exclusive din cadrul noului serial fenomen Pro Tv
ADVERTISEMENT

Pro Tv pregătește o nouă surpriză fanilor. După succesul înregistrat de producțiile „Vlad” și „Clanul” se lucrează intens la noul serial fenomen de la postul din Pache Protopopescu. Este vorba despre un serial de ficțiune, remake al Legea Familiei. Acesta a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Surprizele sunt uriașe, iar FANATIK are filmări și detalii exclusive.

Noul serial de la Pro Tv aduce în fața telespectatorilor actori de talie internațională

Pro Tv vine în fața telespectatorilor cu un nou serial plin de dramă, romantism și acțiune. După fenomenul „Clanul”, serialul “Groapa” își propune să aducă în fața telespectatorilor scenarii de viață incredibile.

ADVERTISEMENT

Oamenii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle care există într-o familie pot schimba totul. Va fi adusă în fața telespectatorilor o lume în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste. Toate acestea sunt prezentate într-un scenariu realist, cu o doză de ficțiune.

ADVERTISEMENT

Ce actori joacă în serialul de la Pro Tv și care sunt rolurile interpretate de ei

Producția are o distribuție de actori remarcabili. Unii se vor alătura pentru prima dată lumii Pro Tv, alții  vor reveni. Rolul principal masculin este jucat de Daniel Nuță. Bărbatul a jucat în distribuția Netflix, „Rise of Empires: Ottomans”, acolo unde l-a întruchipat pe Vlad Țepeș.

Din distribuția serialului vor face parte și alte nume mari din industrie. Marius Manole, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, Maria Buză, Emilian Oprea și Andrei Bănuță fac parte din proiectul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Antonii Mangov, Programming Director a vorbit despre proiectul senzație de la Pro Tv. Directorul de programe este foarte încântat de noua producție și este convins că îi va captiva pe telespectatori.

”După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Unde vor filma actorii din serialul Groapa: „Am plecat precum coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic”

Filmările pentru noul serial au început deja de două săptămâni. Acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile.

FANATIK a aflat că scenele sunt destul de dure, serialul nu este recomandat copiilor sunt 12 ani. Printre regizorii serialului se numără și Anghel Damian, partenerul lui Theo Rose.

Bărbatul a mai făcut parte din producția serialului Clanul, fiind regizorul serialului. Din producție mai face parte și Millo Simulov, Creative Producer. El este tare încântat de noul film.

”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc.

Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT