Life

Ce vedete au venit la înmormântarea lui Călin Doboş. Medicul a fost condus pe ultimul drum

Călin Doboș a fost condus astăzi pe ultimul drum, iar câteva vedete care l-au cunoscut au venit la înmormântarea medicului estetician.
29.10.2022 | 13:56
Ce vedete au venit la inmormantarea lui Calin Dobos Medicul a fost condus pe ultimul drum
Medicul Călin Doboș a fost înmormântat astăzi. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Astăzi a avut loc înmormântarea medicului estetician Călin Doboș, care a murit în urma unui accident rutier, iar unele vedete au venit să-și ia rămas-bun.

Ce vedete au venit la înmormântarea lui Călin Doboș

Călin Doboș a fost un renumit medic estetician care a operat mai multe vedete de-a lungul timpului, printre care și Simona Trașcă și Bianca Drăgușanu, care au transmis mesaje după ce au aflat tragica veste.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la clinica lui Călin Doboș au suferit intervenții și Andreea Tonciu, Cristina Spătar, Elena Ionescu, Raluca Podea, Răzvan Ciobanu și Nicoleta Luciu.

Esteticianul a murit în urma unui accident grav care a avut loc pe 26 octombrie, pe Pasajul Basarab. Acesta se afla pe scuter, iar medicii care au venit la fața locului nu au reușit să-l salveze.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea medicului a avut loc astăzi, iar unele vedete care l-au cunoscut au venit să-l conducă pe ultimul drum.

Printre numele cunoscute din showbiz venite la slujba de înmormântare se numără Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat Bianca Drăgușanu și Vica Blochina după ce au aflat de moartea lui Călin Doboș

Ambele au avut o relație de prietenie cu regretatul medic și sunt devastate de durere după ce acesta s-a stins din viață atât de brusc.

Biancăi Drăgușanu nu i-a venit să creadă că medicul a murit și a fost “terminată” după ce a aflat vestea tragică. Călin Doboș a lăsat în urmă un fiu de 19 ani.

ADVERTISEMENT

“A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor.

Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat fosta asistentă TV pentru click.ro.

De asemenea, blondina a postat și un mesaj pe pagina de Instagram, alături de câteva imagini cu “chirurgul vedetelor”.

La rândul ei, Vica Blochina a spus despre regretatul chirurg că era foarte talentat și că a plecat dintre noi mult prea devreme.

“Rămas bun, prieten drag! Prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme… Pentru mine ai fost și vei fi numărul 1. Om deosebit, bun și special! Te iubesc.”, a scris fosta balerină pe rețelele sociale.

Și Simona Trașcă a fost afectată de moartea lui Călin Doboș, despre care a spus că era un om bun. Cei doi erau apropiați, iar vedeta și-a făcut mai multe intervenții estetice la cabinetul său.

ADVERTISEMENT