Life

Vica Blochina, sfâșiată de durere după moartea lui Călin Doboș: ”Om deosebit, bun și special”

Vica Blochina, îndurerată după moartea lui Călin Doboș. Ce laude și aprecieri i-a adus blondina ”chirurgului vedetelor”.
27.10.2022 | 10:37
Vica Blochina sfasiata de durere dupa moartea lui Calin Dobos Om deosebit bun si special
Vica Blochina, îndurerată după moartea lui Călin Doboș. Laudele aduse ”chirurgului vedetelor”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma este sfâșiată de durere după moartea renumitului medic estetician care a încetat din viața în urma unui accident rutier miercuri, 26 octombrie 2022. Ce a transmis vedeta în social media.

Vica Blochina, îndurerată după moartea lui Călin Doboș. Laudele aduse ”chirurgului vedetelor”

Vica Blochina trece prin momente dureroase. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă este tulburată de vestea că medicul Călin Doboș a murit, după ce a suferit un accident în timp ce se deplasa cu motocicleta prin București.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fosta balerină a ținut să-și ia rămas bun și să transmită un mesaj emoționant. Vedeta îl vede pe regretatul estetician, supranumit ”chirurgul vedetelor” ca un om talentat, care a plecat prea repede dintre noi.

„Rămas bun, prieten drag! Prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme… Pentru mine ai fost și vei fi numărul 1. Om deosebit, bun și special! Te iubesc”, a scris Vica Blochina pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a adăugat și o imagine cu regretatul Călin Doboș. Printre persoanele publice care s-au operat în clinica deținută de acesta se numără Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Spătar și Simona Trașcă.

Călin Doboș, probleme cu legea din cauza meseriei

Călin Doboș a fost condamnat  în urmă cu ceva vreme la trei ani de închisoare pentru uciderea din culpă. Totul s-a întâmplat după ce a operat o femeie din Brăila, deși nu avea licență. La scurt timp după intervenția tânăra a suferit complicații și a murit.

ADVERTISEMENT

Regretatul medic plastician a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Nădlac și dus în arest. Judecătorii au decis la momentul respectiv ca doctorului să-i fie suspendat dreptul de liberă practică timp de 4 ani.

Concret, Curtea de Apel l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Familia femeii a cerut pagube de circa 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și avea un băiat în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT