Life

“Chirurgul vedetelor” a murit în urma unui accident. Călin Doboş le operase pe Bianca Drăguşanu şi Simona Traşcă şi ieşise din închisoare de circa şase luni

Tragedia momentului. Renumitul medic Călin Doboș, supranumit ”chirurgul vedetelor”, s-a stins din viață în urmă cu foarte puțin timp.
26.10.2022 | 20:48
Chirurgul vedetelor a murit in urma unui accident Calin Dobos le operase pe Bianca Dragusanu si Simona Trasca si iesise din inchisoare de circa sase luni
Călin Doboș, supranumit ”chirurgul vedetelor”, a murit într-un accident. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Doboș, supranumit ”chirurgul vedetelor”, a murit într-un accident teribil. Potrivit ultimelor informații, medicul estetician s-a stins din viață în jurul orei prânzului, în cursul zilei de astăzi.

Călin Doboș murit într-un accident teribil

Tragedia a avut loc chiar în București, pe Pasajul Basarab. La momentul producerii teribilului accident, medicul estetician se afla pe un scuter.

ADVERTISEMENT

Călin Doboș a pierdut brusc controlul direcției de deplasare, iar impactul a fost unul extrem de violent, motiv pentru care medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l putea salva.

Apropiaţii medicului au declarat pentru FANATIK că acesta ieşise din închisoare în urmă cu jumătate de an. Doboş ar fi mers cu viteză la momentul producerii accidentului şi s-ar fi lovit puternic la cap atunci când a căzut de pe vehicul. Astfel, renumitul chirurg a suferit leziuni incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost atât de grav încât traficul rutier a fost oprit ore bune pe Pasajul Basarab, sensul Grozăvești – Titulescu. Din fericire însă, nu au existat victime și niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident.

Menționăm faptul că numele lui Călin Doboș este extrem de cunoscut în lumea mondenă. Bărbatul a fost unul dintre cei mai de renume medici esteticieni din România.

ADVERTISEMENT

Personalități celebre precum Silvia Trașcă, Bianca Drăgușanu, dar și alte dive din showbiz-ul românesc i-au trecut măcar odată pragul și au avut încredere în munca sa.

Bianca Drăgușanu spre exemplu a fost devastată când a primit vestea tristă și a postat un mesaj pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

”Ramas bun,prieten drag💔Nu te voi uita niciodata! Nu exista cuvinte pt toata prietenia si implicarea in viata mea! Te voi iubi mereu… ramas bun!”, a scris diva în dreptul mai multor imagini cu regretatul medic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

”Chirurgul vedetelor”, condamnat pentru ucidere din culpă

Călin Doboș a avut în trecut și probleme cu legea. La un moment dat, acesta a primit și interdicția de a mai profesa ca medic pentru o perioadă de patru ani de zile.

”Chirurgul vedetelor” a fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă, după ce a operat o tânără din Brăila. Femeia, în vârstă de 36 de ani a suferit o operație de liposucție, la o clinică privată. Ulterior însă, femeia a murit, după ce a suferit mai multe perforații ale intestinului.

Menționăm că acesta este cel de-al doilea accident rutier teribil, care s-a soldat cu moartea unei persoane. Zilele trecute, patru persoane s-au stins din viață în Neamț.

ADVERTISEMENT