Life

Ce vis bizar a avut frumoasa Alina Popa înainte să se stingă din viaţă. Privighetoarea Gorjului a murit la doar 23 de ani

Visul bizar al frumoasei artiste Alina Popa de dinainte de a se stinge din viață. Privighetoarea Gorjului avea doar 23 de ani.
03.02.2024 | 09:46
Ce vis bizar a avut frumoasa Alina Popa inainte sa se stinga din viata Privighetoarea Gorjului a murit la doar 23 de ani
Ce boală a răpus-o pe tânăra artistă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Popa, o tânără artistă din regiunea Olteniei, supranumită și ”Privighetoarea Gorjului” , a surprins zilele acestea prin moartea sa, la doar 23 de ani. Cântăreața de muzică populară suferea de o bună perioadă de cancer de piele și a dus o luptă crâncenă cu boala, pe care, în cele din urmă, a pierdut-o. Înainte de a deceda, ea ar fi avut un vis bizar, a mărturisit duhovnicul ei.

Visul bizar al tinerei artiste Alina Popa, din Gorj, înainte de a muri. Cântăreața, ucisă de cancer la doar 23 de ani

Alina Popa a fost condusă pe ultimul drum de o mulțime de oameni, care abia au încăput în biserica din comuna Daneț, pentru a asista la slujba de înmormântare. Un sobor de preoți i-au citit ultimele rugăciuni, iar duhovnicul tinerei a mărturisit ce a visat aceasta cu puțin timp înainte de a se stinge.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot cu puțin timp înainte de a-și lua adio de la cei dragi, interpreta și-a sărbătorit ziua de naștere. De când și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, ea se spovedea și se împărtășea des. La ultima împărtășanie, i-a mărturisit duhovnicului că a visat un fum frumos. Interesante au fost și ultimele cuvinte pe care le-a rostit în viață:

”În ultima zi, când s-a spovedit și s-a împărtășit, a ascultat rugăciunile pe care i le-am citit cu foarte mare atenție. Voia să fie prezentă și să participe cu toată suferința ei. A întrebat-o un părinte când a împărtășit-o ce a visat, și a zis: un fum frumos! Apoi, tot pe sfârșite, a zis: ca un fum este viața aceasta! Tot în ultima zi, zice: dacă nu ai nevoie, tot ai nevoie de Dumnezeu!”, a spus duhovnicul tinerei în timpul slujbei, potrivit Star Popular.

ADVERTISEMENT

Alina Popa spera să se vindece

Tot acesta (duhovnicul, n.r) a dezvăluit că artista spera să se vindece și l-a impresionat prin curajul cu care încerca să facă față tratamentelor și durerilor prin care era nevoită să treacă. Nu s-a plâns o clipă, doar în ultima sa zi din viață precizând că îi este greu.

”Alina Gabriela a fost încercată precum aurul în topitoare, dar ea nu a strălucit doar ca artistă, prin curajul ei ne-a dat o lecție la toți, mai ales pe patul de suferință. A îndurat cu atâta curaj suferința încât ne-a fost lecție de curaj.

ADVERTISEMENT

Spunea adesea: eu trebuie să lupt! De aceea, ziua plecării din lumea aceasta, spovedită și împărtășită, și foarte lucidă, am considerat-o după atâta suferință, ca o împlinire.

A suferit ca și Sfinții Mucenici, nu s-a plâns! Am auzit-o doar în ultima zi îngânând: e greu! Avea o inimă curată, minte perspicace, o voință de fier care a făcut-o să lupte până la sfârșit, nu a cedat, nu s-a dat bătută”, a mai detaliat preotul.

ADVERTISEMENT

Cancerul de piele este una dintre afecțiunile din care mor mulțimi de români. Factorii de risc ai dezvoltării acestei boli sunt expunerea prea mare la soare, bronzul artificial, sistemul imunitar slăbit, virusul papilomului uman (HPV), alunițele sau istoricul familial, potrivit reginamaria.ro

ADVERTISEMENT
Tags: