Life

Familia Denisei Răducu nu-și revine din șocul morții nici la cinci ani de la decesul artistei! Ce se întâmplă acum cu tatăl manelistei

Familia Denisei Răducu nu-și revine din șoc nici la cinci ani de la moartea artistei. Ce se întâmplă acum cu tatăl manelistei.
17.02.2023 | 00:24
Familia Denisei Raducu nusi revine din socul mortii nici la cinci ani de la decesul artistei Ce se intampla acum cu tatal manelistei
Familia Denisei Răducu nu-și revine din șocul morții acesteia. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Familia Denisei Răducu este încă în șoc după moartea artistei. Tatăl vedetei spune că nu își revine din șocul acestei tragedii. Ce se întâmplă cu acesta după decesul fiicei sale.

Familia Denisei Răducu nu-și revine din șocul morții acesteia

Familia Denisei Răducu nu-și revine nici la cinci ani de la moartea acesteia. Tatăl cântăreței de manele spune că nu o să treacă niciodată pentru decesul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei merge din două în două zile la cimitir pentru a se asigura că totul este bine la mormântul Denisei Răducu, mai ales pentru că în trecut a existat și un fenomen nedorit.

Tatăl manelistei spunea că în primul an de la decesul Denisei Răducu mormântul acesteia a luat foc de la o lumânare lăsată aprinsă, așa că acum Emilian Răducu are grijă ca un astfel de incident să nu mai aibă loc.

ADVERTISEMENT

„Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele. Au trecut cinci ani și jumătate, de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu. De când s-a întâmplat tragedia asta…din două în două zile merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că îmi este frică să nu ia cavoul foc…

Știți povestea cu cavoul care i-a luat foc după ce a fost înmormântată, în primul an de la o lumânare, nu? A fost un șoc pentru mine!”, a spus tatăl Denisei Răducu pentru Click.

ADVERTISEMENT

Tatăl Denisei Răducu spune că i se rupe inima de dorul acesteia

Fiecare clipă fără Denisa Răducu pe lume este una insuportabilă pentru familia acesteia, care îi duce lipsa la fel în fiecare zi artistei care a murit la doar 27 de ani. Dar este nevoit în continuare să meargă la muncă și să se ocupe de casă.

Chiar și așa, Emilian Răducu vrea să mențină în viață o amintire veselă a fiicei sale, și nu face niciodată poze cu mormântul acesteia, la cimitir, ci are doar poze cu ea în viață și zâmbitoare.

ADVERTISEMENT

„Mi se rupe inima de dorul fiicei mele, dar nu am ce să fac, trebuie să accept viața asta care nu este de multe ori corectă. Atunci când merg la cimitir la ea nu îi fac poze la mormânt pentru că nu pot să le am în telefon. Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon.

Am tablouri cu Denisa în casă, atunci când era bine, era pe scenă, era veselă și aranjată. Nu îmi doresc să am imaginea ei altfel”, a declarat Emilian Răducu pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: