Life

Ce vrea să facă Alexandra Căpitănescu cu premiul de la Vocea României. Puțini s-ar aștepta la această decizie

Dezvăluirile făcute de Alexandra Căpitănescu după ce a câștigat Vocea României. Ce va face tânăra cu marele premiu de de 100.000 de euro.
16.12.2023 | 11:48
Ce vrea sa faca Alexandra Capitanescu cu premiul de la Vocea Romaniei Putini sar astepta la aceasta decizie
Dezvăluirile făcute de câștigătoarea de la Vocea României. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Căpitănescu a dezvăluit ce planuri are după ce a câștigat marele premiu de la Vocea României. Tânăra care a impresionat o țară întreagă cu talentul său și va investi în muzică, dar asta nu este tot.

Câștigătoarea de la Vocea României a spus pe ce va cheltui banii

Câștigătoarea de la Vocea României are doar 20 de ani, dar planuri mari. Alexandra Căpitănescu iubește muzica, dar este studentă la  Facultatea de Fizică Medicală. Astfel că, marele premiu, de 100.000 de euro, se va împărți între aceste două domenii.

ADVERTISEMENT

„Am doar 20 de ani şi poate încă nu sunt destul de matură ca să ştiu ce să fac cu atâţia bani, aşa că îi voi ţine la loc sigur“, a explicat Alexandra Căpitănescu după ce a câștigat concursul.

Tânără a făcut parte din echipa lui Tudor Chrilă, cu care spune că s-a înțeles de minune și a făcut-o să îndrăgească și mai mult concursul și tot procesul prin care a trecut de-a lungul acestuia.

ADVERTISEMENT

De altfel, artistul a reușit să se impună încă o dată în rolul de antrenor. Căci și sezonul trecut tot unul dintre concurenții echipei sale, Iulian Nunucă, a reușit să plece acasă cu trofeul Vocea României și cu suma impresionantă de bani.

„Aş vrea să cânt încă de 50 de ori la Vocea României”

Câștigătoarea Vocea României a dezvăluit că ar mai repeta experiența de zeci de ori și că nu s-a așteptat nici măcar o secundă la acest deznodământ atunci când a cântat pentru prima dată în fața vedetelor.

ADVERTISEMENT

„Aş vrea să cânt încă de 50 de ori la Vocea României. Nu mă aşteptam la aşa ceva, la blind-uri (n.r – audiţii )mă gândeam: măcar un scaun să se întoarcă. Tudor m-a crescut în câteva luni, am avut un timp scurt de repetiţii.

Dar el m-a ajutat foarte mult, mi-a arătat drumul, calea, iar eu a trebuit să-l ascult şi mă bucur că am făcut-o. El mereu a avut imaginea de ansamblu şi mi-a spus să merg pe încredere. La knock-out a fost un moment dificil, când m-a lovit o viroză şi am rămas cumva fără voce.

ADVERTISEMENT

Vocea României mi-a schimbat total viaţa, vreau să mă axez pe muzică, pe compus, pe partea mea creativă, să termin facultatea. De mică mi-au plăcut şi muzica şi ştiinţa. Aş vrea să le fac pe amândouă. Aş vrea să meargă împreună muzica şi fizica medicală“, a spus Alexandra Căpitănescu la Ştirile Pro TV, conform news.ro. 

ADVERTISEMENT