Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cea mai dură reacție după România – Columbia 2-3. „Dacă Ianis nu va fi la Euro, nu mă uit la niciun meci al naționalei”

Gabi Safta a avut cea mai dură reacție după România - Columbia, scor 2-3. Jurnalistul refuză să se uite la meciurile naționalei, dacă Ianis Hagi nu va fi în lotul pentru EURO.
28.03.2024 | 11:16
Cea mai dura reactie dupa Romania  Columbia 23 Daca Ianis nu va fi la Euro nu ma uit la niciun meci al nationalei
Cea mai dură reacție după România – Columbia 2-3. „Dacă Ianis nu va fi la Euro, nu mă uit la niciun meci al naționalei”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a arătat valoarea sub „tricolor” în repetate rânduri, însă prezența la EURO 2024 este pusă sub semnul întrebării. Gabi Safta a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că nu se va uita la confruntările naționalei la turneul final, dacă fiul „Regelui” nu va fi în lotul lui Edi Iordănescu.

Cea mai dură reacție după România – Columbia 2-3. „Dacă Ianis nu va fi la Euro, nu mă uit la niciun meci al naționalei”

Intrat în minutul 56 cu Columbia, Ianis Hagi și-a făcut simțită prezența din nou pe tabela de marcaj pentru România. Mijlocașul din Spania a marcat primul gol al „tricolorilor” în minutul 84 și a reaprins speranțele unui rezultat de egalitate pe Metropolitano.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu este sigur pentru locul la EURO 2024 și este într-o situație complicată. Internaționalul român nu joacă la Deportivo Alaves, iar Edi Iordănescu își dorește jucători cu meciuri în picioare pentru turneul final din Germania.

Gabi Safta a reacționat dur după România – Columbia și a dezvăluit ce decizie va lua, dacă Ianis Hagi nu va fi la EURO 2024. Acesta spune că refuză să vizioneze confruntările „tricolorilor” în lipsa mijlocașului.

ADVERTISEMENT

„Am văzut interviul lui Ianis Hagi, am văzut și întrebările colegilor noștri și spun o singură propoziție. Dacă România nu îl ia pe Ianis Hagi la EURO, eu nu mă uit niciun minut la meciurile naționalei noastre.

Refuz să mă uit la meciurile României fără Ianis Hagi, chiar dacă pare o prostie. Din 2015 îmi doresc asta, de când l-am cunoscut la U15 îmi doresc să îl văd la EURO”, a spus Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 1o:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, live pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Florin Manea îl cere pe Ianis Hagi la națională: „Mai bine 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România”

Florin Manea l-a cerut insistent pe Ianis Hagi la națională în direct la FANATIK SUPERLIGA. Impresarul lui Radu Drăgușin spune că nu s-ar baza pe jucători din SuperLiga la turneul final din Germania, dacă ar avea soluții în campionate puternice, chiar și rezerve.

„Ianis Hagi a intrat foarte bine, poate să ajute pentru că are execuție, ține mingea. Este greu să joci fără ei. Se vehiculează că nu joacă la echipele de club, dar eu aș prefera să am 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România.

ADVERTISEMENT

A făcut diferența și aseară, a făcut diferența și în calificări. Este un jucător care are pasă finală, are stângul și dreptul, protejează și ține de minge. Știu că nu joacă foarte mult la club, dar trebuie să iei jucători care îți aduc impact.

Degeaba joc la club în România și nu am impact la națională. Florinel Coman nu a avut niciodată impact la națională, cifrele lui sunt foarte slabe. Joacă meci de meci la FCSB, dar dacă nu produce. Are o clauză de cinci milioane și nu o plătește nimeni”, a spus Manea.

Cea mai dură reacție după România - Columbia 2-3! Nu se uită la EURO dacă nu joacă Ianis Hagi

ADVERTISEMENT
Tags: