Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Hagi, cerut insistent la națională. „Mai bine 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România”

Ianis Hagi este cerut insistent la națională după Columbia - România, scor 3-1. Florin Manea îl preferă în locul oricărui titular din SuperLiga pe internaționalul român din LaLiga.
27.03.2024 | 14:55
Ianis Hagi cerut insistent la nationala Mai bine 10 rezerve in Premier League decat 10 titulari in Romania
Ianis Hagi, cerut insistent la națională. „Mai bine 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi nu a jucat titular în amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, însă este cerut la națională de către Florin Manea. Fiul „Regelui” a marcat în deplasarea de la Madrid, dar situația lui este complicată, deoarece nu are jocuri în picioare la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi, cerut insistent la națională! Florin Manea „Mai bine 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România”

Ianis Hagi a intrat în minutul 56 în Columbia – România, iar internaționalul român de la Alaves a dat speranțe românilor aflați pe stadionul din Madrid. Mijlocașul a înscris în minutul 84, iar evoluția lui a fost apreciată de Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Florin Manea este de părere că Ianis Hagi este unul dintre jucătorii importanți din anturajul echipei naționale. Acesta a avut din ce în ce mai puține șanse la Alaves, însă agentul FIFA mărturisește că acest detaliu nu ar trebui să fie o problemă.

„Nu aș vrea să lovesc echipa națională înainte de turneul final. Columbia este o echipă foarte bună, a bătut Germania. Suntem o echipă medie spre mică la EURO, nu vorbim de forțele majore ale fotbalului pentru că suntem departe rău de Franța, Spania.

ADVERTISEMENT

În grupa noastră cu o organizare bună, o concentrare maximă și o dăruire poate reușim să trecem de grupe. Mi-a plăcut foarte mult Dennis Man, se vede o creștere și de experiență, cum ține mingea. Se vede că a prins experiența de Italia, a pus forță multă pe el.

Și Mihăilă se vede că este într-o creștere de formă. Și Ianis Hagi a intrat foarte bine, poate să ajute pentru că are execuție, ține mingea. Este greu să joci fără ei. Se vehiculează că nu joacă la echipele de club, dar eu aș prefera să am 10 rezerve în Premier League decât 10 titulari în România”, a declarat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

„Degeaba joc la club în România și nu am impact la națională. Florinel are cifre foarte slabe”

„A făcut diferența și aseară, a făcut diferența și în calificări. Este un jucător care are pasă finală, are stângul și dreptul, protejează și ține de minge. Știu că nu joacă foarte mult la club, dar trebuie să iei jucători care îți aduc impact.

Degeaba joc la club în România și nu am impact la națională. Florinel Coman nu a avut niciodată impact la națională, cifrele lui sunt foarte slabe. Joacă meci de meci la FCSB, dar dacă nu produce. Are o clauză de cinci milioane și nu o plătește nimeni.

ADVERTISEMENT

Campionatul nostru este foarte slab, ritmul este foarte scăzut. Guamundsson joacă la Islanda și a dat trei goluri cu Israel și unul cu Ucraina, dar joacă în Italia. Dennis Man joacă în Italia, Radu a jucat în Italia și se vede.

Chiar dacă ai un meci mai prost se vede calitatea, valoarea, fizicul, modul în care pun corpul. Nu există fotbalist care să nu aibă jocuri mai slabe, dar valoarea te recomandă”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Florin Manea îl cere insistent pe Ianis Hagi la națională

ADVERTISEMENT
Tags: