Life

Cea mai fidelă zodie feminină. Top inedit realizat de Mihai Voropchievici

Care este cea mai fidelă zodie feminină? Mihai Voropchievici anunță cum sunt anumite femei din zodiac în dragoste. Cine e pe primul loc?
19.06.2023 | 12:00
Cea mai fidela zodie feminina Top inedit realizat de Mihai Voropchievici
Cea mai fidelă zodie feminină. Mihai Voropchievici face clasamentul. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cea mai fidelă zodie feminină este una care dă totul pentru partenerul ei, susține Mihai Voropchievici. Maestrul runelor vorbește despre cum sunt femeile horoscopului european în dragoste.

Cea mai fidelă zodie feminină. Mihai Voropchievici ne surprinde

Una din cele mai fidele zodii feminine este femeia Taur. Ea s-ar situa pe locul unu, însă există și excepții care întăresc regula.

ADVERTISEMENT

Femeia Berbec e exuberantă, pasională și merge până în pânzele albe pentru parteneri și pentru iubire. Femeia Berbec trebuie să simtă că e curtată fără timiditate sau ezitări. Ca să ai o parteneră Berbec, trebuie să fii fidel. Aceasta e condiția principală.

Femeia Berbec e elegantă, dinamică, centristă. Niciodată nu caută partenerul unei alte femei. Dacă partenerul nu reușește să o țină în relație și nu are nici simțul umorului și e și cicălitor, ce să-i placă femeii Berbec la el? Femeia Berbec taie orice punți și va căuta în altă parte, să îi fie satisfăcute toate plăcerile. Fidelitatea pentru ea înseamnă sacrificiul partenerului.

ADVERTISEMENT

Care e cea mai fidelă zodie feminină? Femeile Taur, pe locul întâi

Femeia Taur este foarte fidelă, mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranță emoțională și financiară. Femeia Taur nu cere prea multe, dar e bine ca partenerul ei să fie calm, să evite discuțiile neprincipiale. Bărbații care cunosc o femeie Taur trebuie să știe că aceasta se poate și dezlănțui. Are un apetit sexual mare, are nevoie de mângâieri, de un vin bun, plimbări lungi prin pădure și romantism.

Dacă nu are parte de romantism, femeia Taur caută în altă zonă. Tot ce își dorește de la partener este răbdarea și spiritul pacifist. Această zodie feminină, fiind și posesivă, își poate sufoca partenerul cu iubirea ei.

ADVERTISEMENT

Femeile Gemeni pot călca ușor strâmb

Dacă am aflat despre Taur că e cea mai fidelă zodie feminină, cum stau femeile Gemeni la acest capitol? Ei bine, lucrurile se schimbă aici. Femeia Gemeni, în schimb, e plină de imaginație și te poate uimi cu dualitatea pe care o reprezintă. Când partenerul nu e pregătit să aibă aventura vieții lui, ea nu va sta pe gânduri și va dori să își exprime senzualitatea, dar față de o altă persoană. Așadar, femeia Gemeni nu e tocmai fidelă, căci e condiționată de tot ce înseamnă un bărbat care știe să comunice, e harnic și are simțul umorului. O parte din nativele Gemeni sunt căutătoare.

O altă femeie considerată foarte fidelă este femeia Capricorn. Are o condiție: „Sunt fidelă când mi se oferă dragoste adevărată”. Femeile Capricorn nu caută tipul bărbatului aventurier. E una din cele mai iubitoare și cele mai fidele zodii.

ADVERTISEMENT

La fel sunt și femeile Rac. Femeia din zodia Capricorn, cât și femeia din zodia Rac, vor face totul pentru omul pe care îl iubesc. Sunt mămoase, generoase, dau dovadă de intimitate. Au nevoie de un partener energic, dispus să stea cu o persoană mai complexă.

Femeile Rac și Capricorn, printre cele mai fidele

Titlul de cea mai fidelă zodie feminină îl mai pot primi alte două doamne ale zodiacului., așadar. Între femeile Rac și Capricorn, deși sunt zodii de apă și de pământ, sunt la fel când vine vorba de dragoste și de fidelitate. Sunt conservatoare când vine vorba de familie și relația sentimentală. Dacă ești un bărbat care consideri că nu poți oferi siguranță unei native din Capricorn sau Rac, nu vei putea construi ceva trainic cu ele.

Gătitul nu este, de multe ori, punctul forte al femeilor născute în Capricorn sau Rac. Cu timpul, acestea se pot plia pe lângă cineva cu experiență și învață să gătească.

Pentru alte subiecte la fel de interesante precum „Cea mai fidelă zodie feminină”, realizate de Mihai Voropchievici, intrați pe pagina noastră de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT