Life

Cea mai frumoasă plajă din România. E spectaculoasă, unică, dar prea scumpă pentru români

Te-ai întrebat vreodată care e cea mai frumoasă plajă din România? Turiștii care au ajuns aici spun că e spectaculos acest loc, dar unii îl evită.
04.07.2023 | 11:14
Cea mai frumoasa plaja din Romania E spectaculoasa unica dar prea scumpa pentru romani
Cea mai frumoasă plajă din România. Sursă foto: YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă plajă din România i-a uimit pe turiștii români, dar și pe străini. Este extrem de curată, e considerată ”rezervație naturală”, iar priveliștea de acolo e una cu adevărat incredibilă. Unde se află cea mai frumoasă plajă din România?

Cea mai frumoasă plajă din România

Există numeroase plaje pe litoralul românesc. Unele dintre ele sunt pentru orice tip de buzunar, altele ceva mai costisitoare. Chiar și așa, sunt persoane care preferă să stea departe de agitație, dar și de șezlonguri.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, cea mai frumoasă plajă din România este una curată și liniștită. Poți să ajungi la ea fie cu mașina, fie pe jos. Are o lungime de patru kilometri, iar nimeni nu te deranjează aici, cu atât mai puțin șezlongurile.

Doi volggeri români au ajuns și ei pe cea mai frumoasă plajă din România. Au povestit întreaga experiență, iar cei care îi urmăresc au confirmat într-adevăr că locul este unul de vis. Unii au spus că se simt ca pe o insulă, alții ca într-o altă lume. Alții însă preferă să o ocolească din cauza prețurilor.

ADVERTISEMENT

Și totuși care e cea mai frumoasă plajă din România? Plaja de la Gura Portiței. Aceasta este practic o limbă de nisip situată între Marea Neagră și lacul Golovița. Iar dacă ajungi aici, sigur nu vei regreta experiența, spun cei doi vloggeri.

”Am ajuns la Gura Portiței, o limbă de nisip situată între lacul Golovița și Marea Neagră. Se spune că aici este una dintre cele mai frumoase plaje din România. Se poate ajunge aici și cu mașina. Ai nevoie de o mașină 4×4. Plaja arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că se întinde pe o lungime de patru km și doar o parte este accesibilă turiștilor, cealaltă parte fiind considerată rezervație naturală”, explică Andreia, pe canalul HaiHui în doi.

De ce unii turiști români evită Gura Portiței

La rândul său, Ion, cel de-al doilea vlogger spune ar alege doar această plajă. ”Dacă aș sta în România, aici aș veni la plajă. Este senzațională. Mă simt pe o insulă”, a intervenit și Ion.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse de cei doi se pot vedea chiar și cai sălbatici pe plajă. Și se pare că zvonurile conform cărora plaja ar fi cea mai frumoasă din România sunt confirmate și de alte persoane. Comentariile au început să curgă la vloggul celor doi.

Unii au spus că au trăit acolo în copilărie. De asemenea, alte persoane susțin că vizitează constant zona. Au fost și oameni dezamăgiți însă de prețurile de acolo. Dacă în alți ani era ceva mai accesibil, acum tarifele sunt exagerate.

”Pe vremuri, Gura Portiței era o destinație pentru orice turist, am vizitat locul de multe ori. Acum, a devenit una pentru cei cu dare de mână. Prețurile sunt exagerate pentru ceea ce se oferă. La restaurantul din Portița, prețurile frizează ridicolul, sunt mai scumpe ca la Monte Carlo”, a fost un alt comentariu.

Unele persoane au spus însă că deși plaja este superbă, având în vedere prețurile, aleg mai degrabă un sejur în străinătate. Ajung mult mai ieftin în acest mod, chiar dacă nume este vorba despre România.

ADVERTISEMENT