Life

Cea mai frumoasă soprană a României a fugit din țară! Unde a plecat, doar cu iubitul după ea

Soprana Irina Baianț își încarcă bateriile departe de România, alături de iubitul ei, medicul Alex Meroiu, într-o vacanță care a costat câteva mii bune de euro.
05.04.2024 | 13:00
Cea mai frumoasa soprana a Romaniei a fugit din tara Unde a plecat doar cu iubitul dupa ea
Irina Baiant se relaxeaza in Bali FOTO facebook
ADVERTISEMENT

Soprana Irina Baianț a avut un final de lună martie încărcat, cu două concerte la Ateneul Român, alături de dirijorul David Crescenzi şi Orchestra Simfonică Bucureşti, care au umplut sala până la refuz.

Irina Baianț trăiește o poveste de dragoste cu medicul Alex Meroiu

După succesul de la București, Irina și-a făcut bagajele și a plecat la mii de kilometri distanță, pe o cheltuială de alte câteva mii bune de euro. A ales îndepărtata Indonezie, mai precis Bali, supranumită Insula Zeilor, loc frecventat de vedete, dar nu numai de ele.

ADVERTISEMENT

Irina nu este singură, ci cu iubitul ei, medicul stomatolog Alex Meroiu, alături de care trăiește după despărțirea de Doru Todoruț. Irina și Alex sunt de mai bine de un an împreună, iar faptul că ea e mai mare cu șapte ani decât el nu pare a reprezenta un impediment în calea fericirii lor.

Irina și Alex au aterizat la Denpasar și s-au oprit pentru început la Ubud, în centrul insulei Bali, un loc încărcat de cultură și spiritualitate, cu o vastă listă de atracții turistice, relativ ușor de bifat.

ADVERTISEMENT
Irina Baiant vacanta Bali
Irina Baiant si iubitul ei sunt in Bali FOTO facebook

Cei doi au vizitat până acum Pădurea Sacră a Maimuțelor, leagăne cu priveliște spre orezăriile Tegallalang,  Alas Harum Bali – terase de orez, palmieri și jungle, Tirta Empul Temple – acolo unde balinezii, dar și turiștii, intră în apa de izvor și participă la un ritual de purificare, Handara Gates of Heaven -Porțile Raiului și multe alte locuri minunate, de unde soprana și-a încântat fanii cu fotografii pline de culoare.

Soprana, ironizată de fani

Irina a avut parte de multe aprecieri, dar și de hate-ul prietenesc al unui fan, care a comentat cârcotaș la o fotografie de-a ei. “La noi la prășit și la cules de porumb nu veneai, te pierzi muncind la stuf prin străinătățuri”, i-a transmis acesta pe o facebook, stârnind amuzamentul artistei.

ADVERTISEMENT

Irina și Alex vor să atingă și alte puncte importante din Bali, precum plajele din sud, ori cascadele din nord. Deși sunt de ceva timp împreună, cei doi nu au planuri bine definite și preferă să trăiască prezentul. S-au cunoscut la o cofetărie, iar relația lor a evoluat pas cu pas, derulându-și acum un episod minunat la peste 15 ore de zbor de România.

Irina Baiant vacanta Bali
Irina Baiant si Alex Meroiu sunt impreuna de peste un an FOTO facebook

Pregătește proiecte noi la întoarcerea din Asia

După ce se va întoarce din Asia, Irina Baianț va începe pregătirea noilor proiecte, chiar ea mărturisind că meseria pe care o are necesită transformări constante.

ADVERTISEMENT

„Nu aleg să performez în roluri care depășesc calibrul meu vocal din momentul în care mă aflu, conform vârstei, pregătirii și amplitudinii vocale. Adică fiecare etapă de vârstă are rolurile ei. Odată cu maturizarea fizică, se maturizează și vocea.

Nu poți cânta la 25-30 de ani roluri de calibru dramatic, pentru că țesătura muzicală nu dă voie. Vei împinge, vei decalibra vibrația corzilor. Chiar poți dăuna fizic, dezvoltând în timp noduli pe corzi, polipi sau chiar hemoragii.

Suprasolicitarea corzilor, care sunt un mușchi neted foarte subțire, lasă urme pe viață așa că da, sunt atentă la ce aleg să cânt pentru că vreau am o carieră lungă și sănătoasă, le-a dezvăluit ea fanilor”, care au întrebat-o cum își alege rolurile.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă...
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”