Fotbal international

Cea mai ghinionistă echipă din Anglia! A câştigat 27 de meciuri consecutive, dar nu va promova din cauza coronavirusului

29.03.2020 | 16:37
Cea mai ghinionista echipa din Anglia A castigat 27 de meciuri consecutive dar nu va promova din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Jersey Bulls, o formație care evoluează în ligile inferioare din Anglia, a avut un sezon admirabil, reușind să câștige 27 de meciuri din tot atâtea jucate. Din păcate pentru micuța formație, Federația Engleză de Fotbal a decis să anuleze clasamentele tuturor campionatelor mai jos de liga a șasea.

Au câștigat 27 de meciuri din tot atâtea, dar nu vor promova

Jersey Bulls părea că trăiește într-un vis frumos, după ce câștigase 27 de meciuri din tot atâtea jucate și era ca și promovată, însă decizia Federației de a anula toate clasamentele mai jos de divizia a șasea i-a aruncat din vis direct în coșmar, din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Luke Campbell, al doilea căpitan al echipei, a oferit un interviu, în care a vorbit despre situația bizară pe care echipa sa trebuie să o traverseze: „Este greu de acceptat această măsură, pentru că am muncit mult”.

„Federația s-a pripit să ia o decizie!”

Luke Campbell, consideră că Federația engleză s-a grăbit în a lua o hotărâre și trebuia să analizeze mult mai în amănunt situațiile din toate diviziile: „E adevărat că acum sănătatea contează mult mai mult decât fotbalul, iar noi vrem să încurajăm oamenii să stea în casă.

ADVERTISEMENT

Totuși, cred că Federația s-a grăbit în a lua o decizie. Eu cred că sezonul trebuia reluat odată ce epidemia trecea, consider că și ligile inferioare trebuiau tratate ca primele șase divizii”.

„Este frustrant pentru jucători, suporteri și sponsori ceea ce ni s-a întâmplat. Pare că am făcut această performanță fără vreun motive, fără să avem un scop.

ADVERTISEMENT

Cred că Federația trebuia să mai aștepte până să ia o decizie, dar nu e treaba noastră până la urmă să judecăm. Tot ce a depins de noi am făcut”, a mai adăugat Luke Campbell.

„Am avut momente în care ne trezeam dimineața devreme pentru a prinde avionul să facem deplasările. Noi mâncam puțin și eram mereu pe drum, dar ne-am bucurat de fiecare moment”, a încheiat Luke Campbell.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care Jersey Bulls îl ocupau în clasament, cu 81 de puncte