Life

Cea mai ieftină destinație de Revelion din Europa. Te poți distra pe cinste cu bani puțini

Orașul perfect unde îți poți petrece Revelionul. Nu ai nevoie de mulți bani pentru ca noaptea dintre ani să fie una specială
05.12.2023 | 08:16
Cea mai ieftina destinatie de Revelion din Europa Te poti distra pe cinste cu bani putini
Orașul unde poți ajunge de Revelion cu doar 100 de euro Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a mai rămas până la Revelion. Pentru cei care au lăsat pe ultima sută de metri rezervările pentru noaptea dintre ani, există o variantă extrem de ieftină, peste hotare. Unde mai pui că drumul până acolo durează doar câteva ore?

Revelion cu bani puțini și distracție la maxim

Românii vor ca noaptea de Revelion să fie una cu totul și cu totul specială. Cei mai organizați, s-au pregătit cu luni înainte și deja au rezervat locațiile. Însă, există și persoane care au lăsat totul pentru ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să îmbine utilul cu plăcut au o alternativă extrem de ieftină, la doar câteva ore de România. Este unul dintre cele mai ieftine orașe din Europa, iar aici, spiritul sărbătorilor este extrem de puternic.

Cracovia, căci despre el este vorba, este un oraș de-a dreptul magic în perioada sărbătorilor de iarnă. Plin de tradiție, orașul polonez îmbină liniștea cu dorința de sărbătoare și petrecere.

ADVERTISEMENT

Cracovia nu este deloc un oraș scump, iar din România se ajunge foarte ușor aici. Pentru cei cărora nu le place să zboare cu avionul, există varianta mersului cu trenul până la destinație.

Cât costă o noapte de cazare în Cracovia

Un drum până în Cracovia cu trenul costă 600 de lei de persoană. Mai există și varianta mersului cu mașina personală, dar este nevoie de mai multă răbdare pentru a sta în trafic. Dacă optați pentru această variantă, până la destinație faceți 8 ore.

ADVERTISEMENT

Cracovia este cel de-al doilea oraș ca mărime din Polonia. Este plin de tradiție și aproape că nimeni nu poate rezista în fața preparatelor culinare delicoase.

Potrivit antena3.ro, un sejur în Cracovia, în perioada sărbătorilor de iarnă nu este deloc unul scump. Cine alege să petreacă Revelionul în Polonia nu este nevoit să scoată mulți bani din buzunar.

ADVERTISEMENT

Aici, pentru noaptea de Revelion, localurile au pregătit meniuri care încep de la prețul de 300 sau 400 de zloți. Adică, aproximativ 90 de euro. În plus, nici cazarea nu este deloc una scumpă.

O singură noapte de cazare la un hotel de trei stele costa 40 de euro. Desigur, există și varianta închierierii unui apartament prin diverse platforme online. Acesta costă în jur de 30 de euro.

ADVERTISEMENT