Life

Cea mai ieftină metodă de ”agățat”! Pentru Otilia Bilionera îți trebuie 10 lei

Otilia Bilionera a spus ce o atrage la un bărbat, dar și ce fel de cadouri preferă. Vedeta nu s-a sfiit să facă lista calităților și defectelor partenerului ideal.
26.07.2023 | 15:15
Cea mai ieftina metoda de agatat Pentru Otilia Bilionera iti trebuie 10 lei
Cum o poți cuceri pe Otilia Bilionera Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera este una dintre cele mai râvnite prezențe feminine din showbiz. Vedeta este foarte iubită și apreciată atât în România, cât și peste hotare. Otilia a dezvăluit că nu este atât de greu de înduplecat. Frumoasa artistă a spus ce își dorește de la bărbatul de lângă ea.

Otilia Bilionera a dezvăluit ce cadouri preferă de la iubit

Cunoscuta artistă a dezvăluit recent că, deși este curtată, iar bărbații încearcă să o impresioneze cu cadouri scumpe și vacanțe extravagante, ea este mult mai ușor de cucerit. Vedeta nu rămâne impresionată la un cadou scump, ci preferă darurile romantice. Dar, nu ar spune niciodată „Nu” unor produse cosmetice.

ADVERTISEMENT

„Îmi place orice floare, și de pe câmp dacă este. Îmi place să primesc flori, dar dacă este ziua mea, prefer să primesc un cadou. Florile se ofilesc și nu apuc să mă bucur mult de ele. Nu mă bucur la o carte.

Îmi place mult să primesc produse cosmetice, bijuterii, dar pe primul loc sunt produsele cosmetice. Mă faci fericită dacă îmi iei un șampon, o cremă, un ser de față.  La asta reacționez cel mai bine. Nu îmi plac neapărat gențile, pantofii. Nu sunt foarte fashionistă”, a dezvăluit artista la Invitatul de 12.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, peripeție nebună în Turcia alături de iubit: „Incredibil! A fost ca în filme!”

Otilia s-a iubit mai multă vreme cu un artist din Turcia. Bărbatul era foarte cunoscut în țara sa, iar asta, consideră Otilia, le-a dăunat relației. Faptul că nu aveau pic de intimitate și-a spus cuvântul într-un final, iar cei doi au ajuns să se despartă. Vedeta a povestit un episod halucinant.

„Acum câțiva ani eram cu băiatul acesta care este foarte cunoscut în Turcia. Eram la începutul relației. Am fost la un restaurant. Când am ieșit afară din restaurant era plin de paparazzi.

ADVERTISEMENT

Am spus că ne despărțim, să nu apărem prin presă. Au luat mașina și au început să ne urmărească. Noi eram în aceeași mașină și fugeam, paparazi după noi. A fost incredibil, ca în filme!” , a spus vedeta pentru sursa citată.

După două relații cu turci faimoși, Otilia are o nouă relație pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Vedeta a spus într-un interviu oferit FANATIK, motivul pentru care a ales să fie mai discretă cu viața personală.

ADVERTISEMENT

„Cred că nu e bine să îți expui viața privată. Întotdeauna când mi-am expus viața privată nu a mers relația. Întotdeauna există oameni răutăcioși care să bage bețe în roate” , declara Otilia Bilionera într-un interviu pentru FANATIK.

Ce nu mai acceptă Otilia Bilionera în relație

Dacă până acum se declara un om care poate ierta multe, toleranța vedetei a scăzut considerbil. Otilia susține că nu își dorește ca partenerul ei să-i impună ce să facă, fiindcă poate lua deciziile singură.

„Iubitul nu își dă cu părerea, nu are niciun cuvânt de spus când vine vorba de banii mei. Iubitul meu niciodată nu va putea să îmi impună nimic. Eu fac ce vreau, până la urmă sunt banii munciți de mine, câștigați de mine. El să facă ce vrea cu banii lui”, a mai spus ea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: