Life

Cea mai mare dorință a faimoasei Adelina Pestrițu. Ce ar vrea vedeta în următorii 10 ani: “E o provocare”

Adelina Pestrițu a vorbit despre cea mai mare dorință a ei, dar și despre ce își dorește în următorii zece ani. Despre ce este vorba?
26.06.2023 | 11:32
Cea mai mare dorinta a faimoasei Adelina Pestritu Ce ar vrea vedeta in urmatorii 10 ani E o provocare
Cea mai mare dorință a celebrei Adelina Pestrițu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. A adunat o comunitate generoasă pe rețelele de socializare, este implicată în numeroase proiecte și se poate declara o femeie cât se poate de împlinită.

Cea mai mare dorință a faimoasei Adelina Pestrițu

Dincolo de succesul din viața personală și cea profesională însă, Adelina Pestrițu mai are o mare dorință. Își dorește de ceva timp să o îndeplinească și speră ca acest lucru să se întâmple în următorii ani.

ADVERTISEMENT

După cum știm prea bine, în 2018, vedeta a devenit mamă pentru prima oară. Atunci s-a născut fiica ei, Zenayda, care i-a adus doar bucurii. În continuare vedeta este fericită, însă își dorește să devină mamă din nou.

Întrebată de cei de la avantaje.ro ce își dorește în următorii 10 ani, vedeta spune că nu știe prea multe. Cert este că își dorește ca toate zvonurile conform cărora ar fi însărcinată să se confirme într-adevăr și să poată să devină mamă pentru a doua oară. 

ADVERTISEMENT

„Peste 10 ani… nu știu. Sper să mai vină un copil. Știu că au fost multe articole în ultimul timp că sunt însărcinată, dar nu sunt. Îmi doresc un al doilea copil. Îmi doresc ca Zeny să fie fericită, sănătoasă”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Avantaje.

Vedeta muncește din greu pentru conținutul postat

Cum arată viața de zi cu zi a vedetei? Dacă de la distanță totul pare așa simplu, iată că fiecare moment vine cu o nouă provocare. Adelina Pestrițu a mai dezvăluit sursei citate că își dorește să ofere experiențe plăcute comunității sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta are în plan să creeze content educativ în continuare și totodată să ofere tuturor utilizatorilor lucruri interesante pe contul ei personal de socializare. Asta, evident, necesită muncă, dar și timp.

„E o provocare zi de zi să creez lucruri frumoase pentru comunitatea mea, cel puțin sper că sunt frumoase și educative. Iată că în anul 2023 contentul educativ încă este premiat, ceea ce mă bucură foarte mult.

ADVERTISEMENT

Desigur, sunt multe canale de unde avem ce învăța, mulți youtuberi, vloggeri, influenceri care ne expun informații folositoare. Dar când acest premiu ajunge la mine nu pot să spun decât că mă bucur și că sunt recunoscătoare. Dincolo de eforturile pe care orice om le face în meseria asta, să știți că le fac cu drag, pentru că știu că voi, cei din comunitatea mea, sunteți mereu alături de mine”, a mai poevsit vedeta.

ADVERTISEMENT