Sport

Cea mai mare ratare din istoria fotbalului!? Joacă în prima ligă, dar s-a făcut de râs cu poarta goală! Video

Ratare uluitoare în prima ligă de fotbal din Australia! Atacantul și-a pus mâinile în cap după ce a trimis pe lângă din fața porții.
10.02.2024 | 19:28
Cea mai mare ratare din istoria fotbalului Joaca in prima liga dar sa facut de ras cu poarta goala Video
Ratare uluitoare a unui atacant în prima ligă de fotbal din Australia. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Sydney FC, locul 6 din prima ligă de fotbal din Australia, Patrick Wood, a devenit protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări din istoria fotbalului. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a trimis pe lângă țintă dintr-o poziție ideală.

Ratare uluitoare într-un meci de fotbal din Australia

Sydney FC a câștigat fără emoții meciul din deplasare cu Central Coast Mariners, în etapa cu numărul 16 din prima ligă de fotbal a Australiei, scor 3-0. Oaspeții au înscris rapid prin Grant, Caceres și au profitat de autogolul lui Hall.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, golul de onoare al gazdelor a venit în minutul 56 prin Torres. În minutul 29 al meciului de pe „Central Coast Stadium” a avut loc o ratare cum rar se vede în fotbal. Atacantul Patrick Wood a avut o șansă de aur pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor.

În momentul ratării uluitoare, Sydney FC conducea cu 3-0. Portarul Danny Vukovic a greșit preluarea după o pasă venită de la un coechipier și a alunecat în încercarea de a recupera mingea. Patrick Wood s-a aflat în presing avansat și a reușit să recupereze mingea.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare ratare din istorie? Atacantul și-a pus mâinile în cap după ce s-a făcut de râs

Patrick Wood a făcut o primă atingere cu piciorul stâng. Atacantul de 21 de ani, titular la Sydney FC, s-a așezat în așa fel încât să lovească mingea cu piciorul drept, piciorul său de bază. Decizia s-a dovedit a fi catastrofală.

Spre surprinderea colegilor, suporterilor și chiar a adversarilor, atacantul australian a trimis cu latul pe lângă poartă dintr-o poziție ideală. Imediat atacantul și coechipierii săi și-au pus mâinile în cap. Astfel, o șansă uriașă de gol s-a transformat doar într-un aut de poartă.

ADVERTISEMENT

„Nu veți mai vedea asta niciodată”, a spus comentatorul meciului șocat de ratarea lui Patrick Wood. Pe rețelele de socializare, internauții l-au criticat pe atacant pentru că a ezitat să lovească mingea cu piciorul stâng, piciorul mai slab.

În cele din urmă, Sydney FC nu a avut emoții în misiunea de a câștiga cele 3 puncte. Echipa antrenată de U. Talay ocupă locul 6 în clasament. De cealaltă parte, Central Coast Mariners se află pe poziția a 2-a în spatele liderului Wellington Pheonix.

ADVERTISEMENT

Patrick Wood, autorul poate celei mai mari ratări din istoria fotbalului, a fost înlocuit în minutul 61. În locul său a intrat pe teren Robert Mak. „Ratare meritată, ar fi trebuit să șuteze cu piciorul stâng, în loc să alerge în jurul mingii pentru a-l folosi pe dreptul”, au scris internauții despre ratarea lui Wood.

ADVERTISEMENT