Sport

Cea mai sexy fană a Farului, susținere totală înainte de derby-ul cu FCSB: „Gata de o nouă victorie!”. Foto

Andreea Bododel, fosta soție a lui Tibi Bălan, este mare fană a celor de la Farul Constanța. Sexy-jurnalista, ironii cu fanii Rapidului și ai FCSB-ului.
17.04.2023 | 08:00
Andreea Bododel are 33 de ani și are aproape 90.000 de fani pe Instagram. Sursă foto: instagram @andreeabododel
ADVERTISEMENT

Andreea Bododel este trup și suflet pentru „marinari” și apare la meciurile de la Ovidiu costumată în tricoul favoriților. Fotomodelul va fi prezent și pe Național Arena la derby-ul cu FCSB.

Andreea Bododel, apariție incendiară înainte de FCSB – Farul: „Trei puncte la Constanța”

Andreea Bododel și-a delectat fanii cu un video incendiar înainte de Paște și de derby-ul cu FCSB: „Pregătiți-vă de o nouă victorie. #fananr1 #farulconstanta #victorie #derby #fcsb #getready #cineepeprimulloc”, a fost mesajul jurnalistelei care nu ratează niciun meci al echipei lui Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT
Andreea Bododel, apariție sexy înainte de FCSB - Farul
Andreea Bododel, apariție sexy înainte de FCSB – Farul

Originară din Constanța, frumoasă brunetă este prezentator la televiziunea locală Dodo TV și are aproape 100.000 de urmăritori doar pe pagina de Instagram, în timp ce clipurile ei au devenit virale pe Tik-Tok.

Fosta dansatoare și iubită a mai multor bărbați celebri este mare fană a lui Louis Munteanu, al cărui tricou îl poartă și primește frecvent aprecieri de la Denis Alibec și alți jucători ai liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Andreea Bododel, ironii la adresa fanilor Rapidului și FCSB: „Ai greșit pagina băiatul meu!”

Andreea Bododel se autointitulează fana numărul unu a Farului și a ezitat să le răspundă fanilor de la Rapid și FCSB care i-au lăsat comentarii pe Instagram: „Forza, Steaua! Luni să luați doar trei”, i-a scris un an.

Frumoasă femeie în vârstă de 33 de ani care s-a mai iubit și cu Liviu Vârciu, Ionel Dănciulescu sau Lucian Becali i-a dat imediat replica: „Exact atât vrem! 3 puncte la Constanța. Paște fericit!”, s-a amuzat prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT
Andreea Bododel, clinciuri cu fanii FCSB
Andreea Bododel, clinciuri cu fanii FCSB

Un fan rapidist a tachinat-o de asemenea: „Forza, Rapid!”. Însă Andreea Bododel are cuvintele la ea întotdeauana: „Ai greșit pagina, băiatul meu!”. 

Andreea Bododel s-a căsătorit cu Tibi Bălan, în perioada în care juca la FCSB. Cei doi au divorțat după doar un an, însă au împreună un băiețel, Luca Andrei.

ADVERTISEMENT

Farul e lider în SuperLiga după trei etape din play-off, cu 39 de puncte, cu patru peste CFR Cluj, respectiv cinci peste FCSB, înainte de meciul direct de pe Arena Națională de luni, 17 aprilie, ora 20:30.

ADVERTISEMENT