Sport

Cea mai tare strategie de marketing! Au pus bilete la meciul cu Real Madrid în produsele de brutărie

Venirea lui Real Madrid la Aranda a devenit motiv de sărbătoare pentru localnici. O brutărie a profitat de interesul oamenilor și a vândut prăjituri cu bilete la meci.
06.01.2024 | 11:45
Cea mai tare strategie de marketing Au pus bilete la meciul cu Real Madrid in produsele de brutarie
O brutarie a pus bilete pentru meciul cu Real Madrid in produse
ADVERTISEMENT

În orașul Aranda de Duero, atmosfera este incendiară în anticiparea duelului istoric dintre echipa locală, Arandina, și gigantul spaniol Real Madrid, în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei Regelui.

Brutăria a inclus bilete în produse

Bucuria și entuziasmul nu vin doar din așteptarea meciului, ci și dintr-o idee inovatoare a unei brutării locale. Cu puțin timp înaintea confruntării, brutăria din Aranda de Duero a decis să aducă o notă de originalitate în a oferi șansa fanilor să participe la acest meci.

ADVERTISEMENT

Astfel, a apărut ideea genială de a ascunde bilete în interiorul gogoșilor, transformând această întâlnire sportivă într-o veritabilă sărbătoare pentru comunitate. Într-o singură după-amiază, posesorii de abonamente și colaboratorii Arandinei au epuizat jumătate din bilete.

În acest condiții oamenii au fost captivați de ideea inedită a brutăriei și au cumpărat produsele delicioase în speranța unui bilet la meci. Inițiativa a fost salutată de comunitate, iar zâmbetele pe fețele celor norocoși au adus o doză suplimentară de entuziasm în oraș.

ADVERTISEMENT

Real Madrid vine după o serie impresionantă

În ultimele cinci meciuri ale lui Real Madrid, echipa a demonstrat o formă remarcabilă. Pe 9 decembrie 2023, trupa lui Ancelotti s-a confruntat cu Real Betis în La Liga, înregistrând un rezultat de 1-1.

În Liga Campionilor, Real Madrid a avut o reprezentație memorabilă pe 12 decembrie, în fața celor de la Union Berlin, reușind să se impună cu scorul de 3-2. Joselu cu o dublă și Ceballos au marcat golurile europene ale spaniolilor.

ADVERTISEMENT

Pe 17 decembrie, într-un alt meci din La Liga, Real Madrid a oferit o adevărată demonstrație de forță, învingând Villarreal cu un impresionant 4-1. Echipa și-a etalat abilitățile ofensive. Bellingham a deschis scorul în acel meci, urmat de Rodrygo, Diaz și Modric.

În deplasare la Alaves pe 21 decembrie, Real Madrid a continuat seria victoriilor, câștigând cu 1-0. A fost un meci în care apărarea solidă a ținut echipa în spate până la golul reușit pe final de meci. Lucas Vazquez a reușit să înscrie în minutul 90+2.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci din această serie a avut loc pe 3 ianuarie 2024, când Real Madrid a înfruntat Mallorca în La Liga și a obținut o nouă victorie la limită, cu scorul de 1-0. Fundașul Rudiger a punctat decisiv pentru echipa lui Ancelotti în minutul 78.

ADVERTISEMENT