Life

Cealaltă față a lui Florin Salam. Confesiuni în premieră despre viața sa și nunta cu Roxana: „De acolo nu mai plec”

02.04.2021 | 16:16
Cealalta fata a lui Florin Salam Confesiuni in premiera despre viata sa si nunta cu Roxana De acolo nu mai plec
ADVERTISEMENT

Florin Salam le-a dezvăluit fanilor săi o latură mai puțin cunoscută, cea a omului din spatele artistului care a reușit să spargă topurile în România, dar și în străinătate.

Artistul iubit mai ales în zona Balcanilor, dar cu priză mare la public și în Spania sau Statele Unite a vorbit despre viața lui așa cum nu a făcut-o niciodată dezvăluind câteva anecdote din copilărie, dar și ce planuri de viitor are.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost invitat de Damian Drăghici la podcastul pe care îl realizează de câteva săptămâni pe Youtube, unde a spus că ar vrea să aibă o emisiune a sa în care să îi învețe pe tineri cum pot avea succes în viață făcând bine, dându-se pe el ca exemplu, dar a dat și câteva detalii despre nunta pe care și-o dorește cu Roxana Dobre.

Florin Salam, așa cum nu l-a văzut și auzit nimeni: vorbind cu sufletul pe tavă despre viața lui

Manelistul a spus că dacă va face nuntă cu partenera cu care are deja trei copii minunați, aceasta va avea loc în străinătate și nu va mai fi întreruptă de alte cântări, așa cum a pățit: „Dacă fac o nuntă, că tot în străinătate o să o fac, de acolo nu mai plec la altă cântare”.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă este așa cum îl vedem cu toții și în viața de zi cu zi, Salam a spus că da și nu: „Sunt momente în care trebuie să pozăm un pic altfel pentru a fi acceptați sau a nu deranja. Eu sunt acceptat, dar ca să nu deranjez trebuie să fac pe plac cuiva. Dacă m-aș gândi doar dacă mă acceptă sau nu, e una”.

Artistul nu își amintește de când a început să cânte, însă părinții i-au povestit că de la 3-4 ani el era deja îndrăgostit de acordeon: „Eu am început de mic să cânt. Îmi ziceau părinții că pe la 3-4 ani că târam un acordeon după mine și l-am dat jos de pe ladă, și cu genunchii și ce mai inventam. Tatălui îi era frică nu că pățeam eu ceva, ci că stric acordeonul”.

ADVERTISEMENT

A renunțat la școală din clasa a 4-a

Manelistul care se bucură acum de un succes colosal a spus că nu îi este mereu ușor pe scenă, și că de multe ori nu poate să își ascundă stările de supărare, fapt pentru care i se întâmplă să mai uite versurile propriilor melodii:  „Când sunt supărat, chiar îmi cer iertare că m-au găsit pierdut în timp ce cântam. Mi s-a întâmplat să uit versurile”.

Florin Stoian, pe numele său real, a vorbit și despre momentul în care a renunțat la școală, când a dat de gustul banilor din cântat:  „Eu am mers la școală, 2-3 clase. În a patra dacă mergea tata la nuntă la cort, câștigam și ca și copil 4-500 de lei la o nuntă, duceam banii acasă, că n-aveam nevoie de ei. Bă, ce mă duceți la școală? Eu fac bani să vă ajut. Mi-au zis că o să vină vremuri grele, că o să am ușile închise”.

ADVERTISEMENT

 

Tags: