Life

Ceartă între Oana și Viorel Lis. Cum a reacționat fostul edil când a aflat că soția lui a vorbit la telefon cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, motiv de ceartă în familia soților Lis. Cum a reușit Oana să îl ”supere” pe Viorel Lis, chiar de ziua lui de naștere.
21.02.2024 | 12:21
Cearta intre Oana si Viorel Lis Cum a reactionat fostul edil cand a aflat ca sotia lui a vorbit la telefon cu Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu, motiv de ceartă în familia soților Lis. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Viorel Lis a avut o zi de naștere presărată cu de toate. Fostul edil a al Capitalei a fost răsfățat de Oana și dus în unul dintre locurile lui preferate. Însă, ziua lui Viorel nu a fost lipsită nici de momente mai puțin plăcute. Acesta a aflat că soția lui s-a conversat cu Irinel Columbeanu, fapt ce nu i-a picat deloc bine.

Oana și Viorel Lis, schimb de replici acide presărate cu umor

Recent, Viorel Lis a împlinit 81 de ani, iar alături de el au fost Oana și câțiva prieteni apropiați. Fostul edil și-a petrecut ziua de naștere acasă, dar și în locul său preferat. Oana s-a gândit să își răsfețe soțul, așa că l-a dus la păcănele.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, Oana Lis este mereu alături de Viorel și se asigură că nu îi lipsește nimic. De ziua lui de naștere, aceasta a vrut să îl facă pe soțul ei să se simtă mai bine ca niciodată. Însă, la un moment dat, ceva l-a deranjat pe Viorel Lis.

Fostul edil al Capitalei a aflat că Oana Lis s-a conversat cu Irinel Columbeanu. Mai în glumă, mai în serios, acesta nu a înțeles de ce Oana a trebuit să empatizeze cu fostul milionar de la Izvorani.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis a fost sinceră până la capăt și a recunoscut că povestea lui Irinel Columbeanu a emoționant-o. Vedeta nu se aștepta ca fostul soț al Monicăi Gabor să ajungă la azil, mai ales că avea o avere impresionantă.

Fostul edil al Capitalei nu empatizează cu situația lui Irinel Columbeanu

Inițial, Viorel a tratat totul ca pe o glumă și nu s-a supărat pe gestul făcut de soția lui. Însă, la un moment dat, acesta nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Viorel Lis s-a arătat deranjat și a ținut să puncteze și motivul pentru care lui nu îi pare rău de situația lui Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Potrivit fostului edil, Columbeanu ar fi ajuns la azil din cauza propriului viciu. Și anume, femeile. Irinel Columbeanu a avut foarte mulți bani, de ordinul milioanelor de euro, dar, din cauză că nu a știut cum să îi gestioneze, i-a pierdut pe toți.

”Pentru că a avut bani grămadă și nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea?”, a spus Viorel Lis, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Irinel Columbeanu mai are foarte puține persoane care se gândesc la el și care îl vizitează. Recent, fostul milionar a mers la munte cu un prieten bun din adolescență. Irinel s-a simțit foarte bine, dar după escapada montană, a fost nevoit să revină la azil.

Spre deosebire de Irinel Columbeanu, Viorel Lis poate sta liniștit, căci nu va ajunge niciodată la azil. Oana a garantat că va avea mereu grijă de el acasă pentru că este cea mai importantă persoană din viața ei.

ADVERTISEMENT