Life

Cu cine a plecat Irinel Columbeanu în vacanță: “L-am luat la munte”

Irinel Columbeanu a uitat, pentru câteva zile, de azilul din Ghermănești. Fostul milionar s-a bucurat de o minivacanță la munte
12.02.2024 | 17:50
Cu cine a plecat Irinel Columbeanu in vacanta Lam luat la munte
Irinel Columbeanu, vacanță la munte alături de Sorin Mărcuș. Sursa foto: Pixabay, captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Viața lui Irinel Columbeanu a luat o întorsătură la care nu mulți se așteptau. Pentru fostul milionar, viața lipsită de griji și petrecerile extravagante sunt de domeniul trecutului. În prezent, acesta locuiește într-un azil, iar persoanele care îl vizitează pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Irinel Columbeanu, scurtă vacanță la munte

Irinel Columbeanu nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui. Fostul milionar din Izvorani a ajuns să trăiască într-un azil după ce a pierdut totul. Din păcate, stilul lui de viață extravagant și averea impresionantă sunt acum de domeniul trecutului.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu își petrece zilele la azilul din Ghermănești, acolo unde a stat în ultimii ani de viață și tatăl lui. Deși familia sa este la mare depărtare de țară, se pare că fostul milionar are câțiva prieteni care se gândesc la el.

Unul dintre cei mai buni prieteni din tinerețe ai lui Irinel a demonstrat că nu l-a uitat deloc pe fostul soț al Monicăi Gabor. Sorin Mărcuș a profitat de zilele frumoase și l-a scos pe Irinel din azilul de bătrâni.

ADVERTISEMENT

Sorin Mărcuș stă destul de bine la capitolul financiar. Tocmai de aceea, a decis să îi facă o surpriză lui Irinel Columbeanu. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta l-a dus pe Irinel la munte, acolo unde s-a putut bucura de aerul proaspăt și de vremea frumoasă.

Sorin Mărcuș și fostul milionar din Izvorani sunt prieteni de o viață

Sorin Mărcuș a postat câteva imagini în mediul online, iar fanii au putut observa cât de bine s-a simțit Irinel în mica escapadă la munte. Acesta a recunoscut că și-a dorit foarte mult să îi facă o astfel de surpriză lui Columbeanu. Însă, înainte s-a asigurat că primește aprobare din partea azilului.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca la munte cu fostul milionar, Mărcuș a făcut toate demersurile necesare. S-a asigurat că deplasarea la munte îi este permisă lui Columbeanu și că nu reprezintă un pericol pentru el.

”Irinel este foarte bine. Este prietenul meu din copilărie. L-am luam acum, la munte, de drag. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare. Ne leagă o prietenie foarte veche.”, a spus Sorin Mărcuș, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Deși s-a bucurat de câteva zile la munte, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se întoarcă în locul care i-a devenit casă de câteva luni. Nimeni nu se aștepta ca fostul milionar să ajungă la azil, mai ales că în conturile sale figura o avere de milioane de euro.

Din păcate, în ultimii ani ai declinului, averea lui Irinel a început să se diminueze considerabil. De la 150 de milioane de euro pe care îl avea în 2007, acesta a ajuns la 7 milioane de euro în 2009.

ADVERTISEMENT