Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce spune Gică Hagi despre venirea lui Rivaldo: “A venit din Brazilia şi a crezut în clubul nostru”

Farul nu se mulțumește doar cu titlul de campioană a României. Echipa lui Gheorghe Hagi dorește să crească atât pe plan sportiv, cât și pe plan financiar, pentru a face performanță în Europa.
09.10.2023 | 16:49
Ce spune Gica Hagi despre venirea lui Rivaldo A venit din Brazilia si a crezut in clubul nostru
Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea de a ceda pachetul majoritar de la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul a învins-o pe Oțelul cu 1-0 și a ajuns la 3 victorii consecutive. Forma bună arătată de constănțeni îi dă speranțe lui Hagi pentru o relansare. Antrenorul campioanei invită investitorii alături de el pentru ca Farul să ajungă o echipă puternică la nivel internațional.

Farul caută investitori

“Proiectul continuă mai departe, atrage în continuare parteneri, acționari. E adevărată povestea că va veni și Portul Constanța din ianuarie?”, a întrebat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Eu știu că a venit Rivaldo, atâta. Un străin din Brazilia, fotbalist mare, care a venit și a crezut în clubul nostru. Un partener care crede în Farul, acesta este un lucru fantastic pentru noi, este un lucru care s-a întâmplat.

E bine să vorbim de lucruri care s-au întâmplat, nu de ce poate fi azi sau mâine, sau poimâine. De asta nu îmi place să vorbesc, mie îmi place să vorbesc de lucruri care se întâmplă, lucruri complete”, a spus Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Farul ocupă locul 5 în clasament

Bugetul celor de la Farul este în acest moment de 6 milioane de euro. Echipa condusă de Gheorghe Hagi se bazează în mare măsură pe jucători crescuți în academia proprie. În acest an, echipa de la malul mării a fost la un pas să se califice în grupele Conference League.

“Îi mulțumesc lui Rivaldo că a avut încredere în Farul și în mine, să putem să creștem, să ajungem să fim un club foarte bun. Eu îmi doresc să am parteneri puternici, e nevoie de bani. E nevoie de parteneri puternici ca să devenim un club foarte puternic”, a declarat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

“Îți menții filosofia de a rămâne cu pachetul de 10%, sau mai auzeam niște discuții că la 50% s-ar putea să te opreșsti și să rămâi cu 50%. Sau cum spuneai tu că vrei să rămâi cu 10% și cu banca tehnică?”, a întrebat Horia Ivanovici.

“Vreau parteneri puternici care să facă din Farul un club puternic care să devină european, dacă se poate, să devină un club european și din România să se bată cu cele mai bune cluburi. În orice țară există 3-4 cluburi puternice”, a completat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi cauta investitori

 

ADVERTISEMENT