Sport

Cei 6 fotbaliști care au luat zero voturi în cursa pentru Balonul de Aur 2022! Valorează împreună 370 de milioane de euro!

Lupta pentru voturi la Balonul de Aur este foarte dură. Au simțit-o pe propria piele fotbaliști de top de la cele mai importante echipe ale lumii.
18.10.2022 | 01:00
Cei 6 fotbalisti care au luat zero voturi in cursa pentru Balonul de Aur 2022 Valoreaza impreuna 370 de milioane de euro
Darwin Nunez nu a luat niciun vot în cursa pentru Balonul de Aur 2022. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au fost șase jucători care au terminat la egalitate pe locul 25 în cursa pentru Balonul de Aur. Egalitate la zero! Pentru că niciunul dintre ei nu a primit vreun vot din partea juriului.

Șase superjucători nu au primit nici măcar un vot în cursa pentru Balonul de Aur 2022. Valorează împreună 370 de milioane de euro

Poate părea o situație stânjenitoare, dar trebuie ținut cont că vorbim de cei mai buni 30 de jucători ai lumii. De altfel, toți cei șase jucători care nu au primit niciun vot sunt jucători la care visează toate echipele de top.

ADVERTISEMENT

Darwin Nunez (Liverpool, 70 milioane de euro), Joao Cancelo (Manchester City 65 milioane de euro), Antonio Rudiger (Real Madrid, 40 de milioane de euro), Joshua Kimmich (Bayern Munchen, 80 de milioane de euro), Mike Maignan (AC Milan, 35 de milioane de euro) și Cristopher Nkunku (RB Leipzig, 80 de milioane de euro) sunt oamenii cu zero voturi la Balonul de Aur 2022.

Acești șase jucători valorează în total nu mai puțin de 370 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate, Transfermarkt.de. De altfel, transferul lui Nunez de la Benfica la Liverpool a fost printre cele mai scumpe ale acestei veri.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, marele câștigător la Balonul de Aur 2022. A primit trofeul de la Zinedine Zidane

Chiar Darwin Nunez, cotat la 70 de milioane de euro, a fost cel mai ironizat după anunțul care îl plasa pe 25. “Locul 25 la Liverpool?”, a fost o ironie apreciată pe Twitter. Nunez are un start de sezon modest și a ajuns rezervă de lux în formula lui Jurgen Klopp. A jucat puțin și în derby-ul cu Manchester City, fără realizări notabile.

Nu a fost o seară memorabilă nici pentru unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, Cristiano Ronaldo. Portughezul a terminat pe locul 20, cea mai slabă clasare pentru el în carieră.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema este marele câștigător la Paris, unde a primit Balonul de Aur 2022, chiar de la Zinedine Zidane. Fotbalistul de 34 de ani al lui Real Madrid a avut la final un discurs emoționant.

Sadio Mane, Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski și Mohamed Salah au completat lista primilor cinci clasați în ierarhia pentru Balonul de Aur 2022.

ADVERTISEMENT